Kärleksastro juli 2015. Stenbocken

Du är redo att visa världen ditt nya förbättrade jag. Hela processen har pågått sedan nymånen som inföll dagarna innan julen 2014. Nu är din transformation fulländad och du är helt redo efter allt arbete du gjort med dig själv och hur världen uppfattar dig. Den 1 och 2 juli tar du steget fullt ut och du känner dig väldigt passionerad. Livet, kärleken och intensiva känslor står på agendan. Den arbetsamme Stenbocken är redo för passion! En hemlig flirt eller inbjudan till en date är vad stjärnorna viskar om. Du och din partner eller date vill gärna hålla er för er själva, som om det ni gjorde nästan är lite tabu.

Känslolivet kan bli enormt intensivt i juli månad. Kanske t  o m lite för mycket för vad du klarar av. Hur mycket ska du egentligen ge en partner i tid och uppmärksamhet? Hur tid är rimlig att du har för dig själv? Vid nymånen den 16 juli tar du nya tag och sätter tonen för vart förhållandet ska ta vägen under de kommande 6 månaderna. Den 25 juli- 6 september, kommer du lägga mycket tid på att fundera över ditt kärleksliv. Det är mycket möjligt att en före detta kärlek är någon som du tänker på mer och mer. Släppa in igen, eller släppa helt och hållet? Beslutet är ditt.

Bästa datum i månaden: 2 juli!

 1. Ev a skriver:

  Tack för det Helena! Lite så som jag känner efter en tid av olika skeenden i livet, är nog ända från tiden runt julen 2014 ända sedan tom julen 2013 – Nu är jag redo för resten av livet och sommaren! :-)
  Blir kanske även en spännande vecka nästkommande vecka då det är fullmåne i mitt tecken. Önskar dig en fortsatt Trevlig och Fin Sommar!

  1. Så härligt att höra Eva! Håller tummarna för att du når nya vackra höjder snart!
   Kramar och glad sommar till dig!
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..