Horoskop vecka 27, 2015

TUR!

Vecka 27 startar med en riktig turdag! Onsdagen den 1 juli smäller det: Venus, alias ”den lilla lyckan” samt kärlekens- och skönhetens planet, ansluter sig till ”den stora lyckans planet”, Jupiter. Detta stavas Kärlek, Skönhet, Lyx och Glädje. Det är rent magiskt!

Fullmåne i ambitionernas tecken

Det är fullmånedags igen också! På torsdagen äger den rum i Stenbockens tecken. Här hittar vi de långsiktiga målen, våra ambitioner och karriärlivet. Vår status och vårt rykte inom vår bransch. Som alltid med en fullmåne är den slutet på en resa som vi initierade vid nymånen i samma tecken. Nymånen i Stenbocken ägde rum den 22 december 2014. Minns ni vad ni startade gällande er karriär då? Eller vad ni bestämde er för att prioritera och arbeta för i samband med den dagen? På torsdagen den 2 juli kan ni troligen se hur det hela knyts ihop som en säck. Om det inte gjort det innan, vill säga.

Överraskningsresa?

Den 2 juli möts också kommunikative och smarte Merkurius med Uranus. Merkurius befinner sig i sitt hemmatecken, Tvillingarna, och Uranus i krafttagens tecken, Väduren. Tvillingarna och Merkurius älskar mentala utmaningar, korta resor, syskon och grannar och Uranus vill så gärna bidra med en överraskningseffekt. En kortare, helt oplanerad resa eller en kul nyhet eller kurs kan bli aktuell. Likaså nyheter kring syskon och grannar. Det som sker lovar att bli roligt och mentalt stimulerande!

Mycket goda och glädjande nyheter

På fredagen den 3 juli tuffar Merkurius vidare och möter Jupiter. Nu kan det komma nyheter som får oss alla att tappa andan. Jupiter (megatur och utland) och Merkurius (snigelpost, mail, sms och nyheter i sociala medier) är på gott humör då de möts i en sextil. Jag gissar på nyheter kring kreativa projekt och något utlandsrelaterat, men även nyheter om graviditet i media. Det känns onekligen en aning kungligt då Jupiter belyser allt som är kungligt och adligt. Jupiter vakar över världen så internationella nyheter med fokus på Lejonets ämnen kan nå oss alla.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 1. Lisa skriver:

  vill inte verka småaktig men den 2 juli är väl ändå en torsdag? :)

  1. Hej Lisa!
   Tack för att du kommenterade, naturligtvis ska det stå fredagen den 3 juli och inget annat i sista stycket! Tack! :-)
   Kram
   Helena

 2. Om det står i min almanacka den 22 dec 2014 att jag blev varslad och inget nytt startade, något speciellt jag bör tänka på den 2 juli? Konstig fråga, men jag är förvirrad ;)

  1. Hej Jeanette,
   Läs för ditt ascendenttecken och soltecken, men av varslingen att döma kan det vara det tionde huset alt det sjätte huset som är aktiverat. Arbetsnyheter som når sitt slut. Var det ett halvårs uppsägningstid eller andra formaliteter kring varslingen, möjligen med koppling till hälsa, som nu får ett avslut?

   Kram,
   Helena

   1. Det var tre månaders uppsägning, men jag har fått förlängt till september först och främst. Är det årshoroskopet jag ska läsa?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..