ANNONS

Kärleksastro juli 2015. Fiskarna

/

Fiskarna är kända för att vara snacksaliga. De talar gärna och länge om livet och om känslor och drömmar.  Men i början på juli, håll dina tankar för dig själv. Det du säger kan användas emot dig om du anförtror dig gällande kärleksfrågor. Och skriv för Guds skull inget i sociala medier om dina innersta känslor! Pluto, underjordsplaneten, har koll på vad du gör och skvallrar gärna om det så att det kan bli en himla soppa av alltihop. Så det var varningen. Nu till det bättre!

Förvänta dig en känslosam nystart den 16 juli. Ditt kärleksliv står i fokus och flirt och glädje kommer vara inpå dina husknutar.  Passion och drama, likaså. Tänk på att vara klar och tydlig i sättet du kommunicerar med och om din kärlek så är du på den säkra sidan.

25 juli- 6 september tar du dig en funderar över kärlekslivet. Venus, kärlekens planet, befinner sig i retroläge och det är inte dags för nya, stora initiativ, utan att reflektera. Du blir dessutom väldigt krävande i kärlek under slutet av sommaren. Hur mycket kan du egentligen begära av en annan människa? Ingen är perfekt, kära Fisk. Det är mycket möjligt att du kritiskt granskar en före detta, som vill ha dig tillbaka igen. Du kommer gå som katt kring het gröt och nästan skriva för- och emot-listor. När september kommer vet du. Då har du supertur i kärlek under ett helt år! Nej faktiskt lite mer, i 13 månader!

Bästa datum i månaden: 16 juli sätter starten för ditt kärlekslivs utveckling under de kommande 6 månaderna. Så rätt frön!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00