Kärleksastro augusti 2015. Oxen

Venus, kärlekens planet, och Oxens styrare befinner sig retrograd. Allt kanske inte känns riktigt lika kul eller lätthanterligt som det brukar. Dåtiden kan mycket väl ha knackat på och det kan kännas som om sommaren belyser saker att reda ut i kärlekslivet.

Flera datum sticker ut när det gäller Oxens kärleksliv i augusti:

Den 4 augusti: Jupiter och Venus möte är en fantastiskt chans till lycka. Venus befinner sig retro vilket gör att turplaneternas möte inte når sin fulla potential men det är fortfarande en utmärkt dag för att nå en överenskommelse eller väg framåt för de Oxar som tycks hamnat i en negativ spiral med sin partner eller kärleksliv.

Den 6 augusti präglas av samtal med din partner. Ni talar allvar, på ett konstruktivt sätt. Det gäller framtida planer och struktur för hur ni ska få allt att fungera. En utmärkt start på den kommande hösten-

Den 11 augusti flyttar Jupiter, styraren av ditt intensiva passionerade hus, in i ditt kärleksaffärsälskande hus. Det väntar dig 13 månader av fertilitet, nöjen och kärlek. Det här är den typen av kärlek som känns nyförälskad. Man reser, flirtar i utlandet eller med någon som tycks komma från helt andra omständigheter än en själv. Det är passion i luften!