Kärleksastro augusti 2015. Lejonet

Viktiga beslut i kärlek är högaktuella när augusti startar. Det är fullmånen i Vattumanen den 31 juli som manar till förändringar i ditt kärleksliv som du startade fundera över i början av året, i januari/februari.

Kärlekens planet, Venus, befinner sig retrograd när du gör dig redo för detta stora partnerskapsbeslut. Dock möts hon upp av den store välgöraren och turgossen, Jupiter, den 4 augusti. Och allt det som Jupiter vidrör vid brukar få sig en dubbel dos av tur och flyt. De möts i ditt första hus vilket tyder på att du avancerar framåt på ett sätt som känns personligen, viktigt för dig. Planeterna Venus och Jupiter skänker också harmoni till det som de berör, vilket gör att ett kärleksbeslut präglas av att man vill mötas, även om man är redo att skiljas s a s. Det finns en önskan och, framförallt, en vilja, att göra varandra till lags så långt det bara är möjligt. En mycket lovande aspekt för alla som reder ut kärleksfnurror eller står inför en separation.

Mars befinner sig from den 8 augusti i ditt eget tecken. Mars står för den manliga, sexuella energin, så kärlekslivet får dig en stark krydda av passion under augustis tre sista veckor.

Den 11 augusti flyttar Jupiter in i ditt andra hus av självförtroende. Om du läker ett brustet hjärta kommer de följande 13 månaderna att ge dig en extra skjuts. Du kommer må bättre, vara mer medveten om dina tillgångar och bli säkrare i dig själv under det kommande året. Allt detta är mycket attraktivt.  Den som söker en ny partner kommer dra blickarna till sig och den som befinner sig i ett fast förhållande kommer få en nyvunnen aktning från sin partner.  Kärleksmöjligheter blomstrar i samband med att Lejonen tar hand om sin hälsa och/eller i kontorsmiljö. Detta gäller oavsett om man tar med sin partner på företagskonferens eller söker en ny kärlek och kanske möter denna i postrummet.