Boklördag.Skrivarkurser

Jag vet, det är mitt i sommaren och hösten känns långt, långt borta. Men, för den som siktar på en skrivande höst är det dags för lite planering.

Att gå en skrivkurs kan ge en superkick. Jag har gått flera stycken och de har alla satt enorm fart på mig och lett till att jag fullbordat två manus. Många har väl hört historierna om hur skrivkurser fick fart på flera av Sveriges framgångsrikaste författare? Nästa kan bli du!

Folkuniversitetets skrivkurser och skrivakademi är toppen. Om det känns lättare med webbkurser kanske tidningen Skrivas nya portal Skrivarkurser kan ge dig det perfekta upplägget. Där kan man också anlita en lektör som ger hjälp med manus.

Skriv på och glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..