Horoskop vecka 30, 2015

Vad hände er i samband med den förra veckans överraskande nymåne i familjens tecken? Det är mycket möjligt att det varit fullt upp gällande frågor kring hemmet och bostaden och att ni nu anpassar er till de nya spelreglerna. Nymånen kommer arbeta med vad som än startade i förra veckan, i flera månaders tid så vi har inte sett det slutgiltiga resultatet av allt ännu. Det gör vi först kring julen 2015.

Nu till vecka 30:

VIP-folk kan ge dig flyt

På tisdagen den 21 juli har Solen ett fint möte med strukturerade Saturnus. Solen representerar kraft och livsenergi och när han nu möter Saturnus som styr över VIP-folk och personer med höga ambitioner kan det bli en fantastisk dag för att presentera en idé för en affärsängel, imponera på en chef eller lägga upp en plan för kommande mål och strategier som ska användas.

Njut, gott folk, njut!

Solen träder in i Lejonets tecken den 23 juli (alt den 22 juli om du befinner dig i USA). Solen är Lejonets styrare och det är alla Lejon/Lejonascendenters astrologiska nyår nu och inom den kommande månaden. För alla oss andra innebär det att allt det som Lejonet älskar nu lyses upp av Solen: resor, nöjen, kreativitet, kärleksaffärer, fertilitet, kungligheter/adel, spel (casino, lotto, hästar), barn. Typiskt passande områden för semestertider, eller hur?

Lejonets ämnen i fokus!

Den 23 juli träder även Merkurius in i Lejonets tecken och vi och hela världen vill prata om allt som är kreativt och kul. Nöjen står högst på agendan. Lejonet representerar allt sådant man gör bara för att det är njutningsfullt och roligt. Som en hobby eller annat kul tidsfördriv. Att dricka drinkar på en solig terrass vid Medelhavet är helt rätt, likaså att kasta sig in i ett kreativt projekt som man älskar så mycket att hjärtat snart hoppar ur bröstet på en. Och vi ska inte tala om kärleksaffärernas effekt på hjärtfrekvensen. Ett Lejon älskar sex!

På en nyhetsnivå: Får vi kanske höra talas om sommarens bestseller som just råkar vara en romantisk bok, eller en intressant artikelserie om hur man får mer tid till sin hobby eller hur det slagits rekord i barnafödslar? Får vi kungliga nyheter om barnafödslar och/eller graviditet? (Som kanske kommer en aning oväntat till följd av nymånen i förra veckan-superfokus på familjen.)

Ex-kärlekar kan dyka upp

På lördagen den 25 juli hänger Venus upp ”på-semester-skylten” på dörren och stänger all business vad gäller bistående av dyra, lyxiga inköp samt allt som är skönhets- och kärleksrelaterat. Venus befinner sig Jungfruns tecken men kommer under sin semester att backa tillbaka ända in i Lejonets tecken igen. Lejonet får därmed ett ovanligt långt besök av Venus. När Venus backar kan vi alla få oss en dos av dåtidens kärlekar. En före detta partner som vi inte har sett eller tänkt på, kan plötsligt dyka upp. Likaså kan en ny kärlek som är på pricken lik ett ex nu charma oss enormt. För er som får vill kan det nu komma en chans att gå tillbaka till ett tidigare förhållande. Ni får en chans att testa saken fram till och med den 9 oktober, sedan vet ni om det är vad ni vill. Annars går ni vidare med vetskapen om att ni i alla fall gav det en andra chans.

Uranus retro

Dagen därpå beger sig även Uranus på semester. Han tänker inte komma tillbaka förrän till julen. Innovativa tankar och planer på nya projekt gällande teknik (appar, smartphones,internet) samt nätverk och välgörenhetsfrågor kommer sakta ner i tempo och utveckling. Idéer och projekt från tidigare kan återkomma, då retroperioder tenderar att uppmärksamma dåtiden. Ha tålamod och tänk, tänk, tänk tills ett vinnande koncept vuxit fram. Vi kommer se ett flöde mot årets slut igen.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

  1. Helene skriver:

    En härlig vecka önskar jag dig också

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..