Kärleksastro augusti 2015. Jungfrun

Jungfrun är känd för att kritiskt granska och utvärdera allt innan de förlitar sig på något eller någon. Detta gäller än mer i ditt kärleksliv. Är allt som det verkar eller har dina misstankar någon sanning i sig? Driv dig inte till vansinne genom att tolka in för mycket i det du ser och hör, eller bara är starkt rädd för. Det kanske inte alls stämmer.

Venus befinner sig i ditt tolfte hus och du är benägen att luska, spionera och kolla din partners Smartphone när han/hon inte ser. Det är ingen vidare bra känsla i det, eller hur?

Den 4 augusti kanske det är du som tar dig an en stormande romans, helt i hemlighet. Jupiter möter då kärlekens planet, Venus. De möts i det tolfte huset, där man gärna gömmer saker. Med Venus retrograd finns det en möjlighet att du flirtar med eller går tillbaka till en före detta. Något som du håller väldigt hemligt för omvärlden. Motsattvis kan det också vara så att din partner gör något liknande, vilket får dig att se i kors.

Den 11 augusti startar du en 13-månadersperiod av nystart. Det kommer handla om dig, dina drömmar och din tid under det här året. Du är viktigt på din agenda och en partner gör gott i att ge dig spelrum. Det kommer pigga upp, åtminstone ditt liv, kära Jungfru!

Markera dagarna den 26 augusti respektive den 29 augusti. Den 26 blomstrar du på ett sätt som är anständigt en superstjärna. Jupiter och Solen möts och ger dig årets bästa dag. Kanske t o m den bästa dagen sedan 12 år tillbaka! Du är modig den här dagen och energin smittar av sig på fullmånen den 29 augusti. Fullmånen berör ditt kärleksliv och du är redo för ett kärleksbeslut. Du började fundera kring förmörkelsen den 20 mars i år och nu hoppar du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..