Kärleksastro augusti 2015. Vågen

Om du har flirtat med någon sedan i början på året, januari/februari, så kan fullmånen den 31 juli se till att augusti går till historien som månaden då du och din flirt tar saker och ting till en ny nivå. Vrålhett möte eller slut på smygande med kärleken? De första dagarna i augusti är detta energierna som omger dig!

Den 4 augusti möts din styrare, Venus, och tursamme Jupiter.  De möts i ditt sociala, internetälskande hus. Vänner kanske vill agera matchmakers, onlinedating kan locka och tankar på en före detta kärlek kan florera.

Balans är alltid viktigt för Vågen och när Jupiter den 11 augusti träder in i ditt dolda, tolfte hus för att stanna i 13 månader, är det möjligt att du lägger till lite själv av vad som fattas. Det tolfte huset är förknippat med fantasier och dold sanning. Om du möter någon är det möjligt att du målar den personen i de färger som du tycker passar bäst. Likaså kan du sätta din partner på piedestal.  Med det tolfte huset aktivt är det möjligt att du också känner att personen du lever med/eller din date är på något sätt karmiskt förutbestämd för dig. Man sveps gärna med av stora känslor som dessa i det tolfte, spirituella huset. Det kanske inte överensstämmer med hela sanningen dock. Var lite varsam innan du bestämmer dig för att du har träffat din själsfrände. Lyssna till vad vänner och din familj säger om saken. Det är mycket möjligt att de ser mycket klarare än du.