Kärleksastro augusti 2015. Skorpionen

Om augusti startar och det känns som om du står inför en situation med din kärlekspartner eller date där ni på något sätt tycks köra fast när det gäller långsiktigt planering eller hurdan struktur livet skall ha- ge det då tålamod. Venus, kärlekens planet, befinner sig retrograd och man vill gärna nagelfara relationer och med så mycket fokus på ambition som Skorpionen har just nu är det lätt att det kraschar här.

Den 4 augusti möts Jupiter, turgosse och allmän moralhöjare, med Venus. Det kommer bli mjukare tonarter och faktiskt en lust för att mötas och förstå båda sidor av historien. Venus är visserligen fortsatt retrograd men med Jupiters hjälp hamnar förutsättningarna för en fredlig lösning på rätt köl igen. När Venus går framåt igen i början av september kommer kärlekslivet bli så mycket lättare- så håll ut om det trasslar i augusti.

Ett datum som ser mycket lovande ut för Skorpionen är fullmånen den 29 augusti. Den faller i ditt passionerade, flirtiga hus. Det finns ingen återhållsamhet längre! Om du varit på date eller spanat på någon det senaste halvåret kan detta bli dagen då det klickar mellan er på riktigt. I ett förhållande kanske det är dags att stänga in sig, hänga upp ”Stör ej”-skylten och hänge sig åt liv och lustar. Det är hett, hett, hett!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..