Astro för alla stjärntecken 23 juli-5 augusti

 

Solen befinner sig i det livsnjutande tecknet Lejonet. Nöjen, fertilitet och kreativitet är mer aktuellt än vanligt. När det gäller kärlek är det möjligt att vi tar oss en funderare från och med nu och fram till i september. Fullmånen den 31 juli ger oss en chans att komma till avslut gällande ett projekt eller samarbeten som vi inledde i januari/februari i år.

Väduren 21/3- 20/4

Solen lyser upp ditt nöjeshus. Ta semester från kraven och ta hand om din hälsa genom att fokusera på att komma i känslomässig balans. Om du absolut inte kan ta semester använd tiden till att se till att få ordning på kommunikation och pappersarbete på jobbet. Bäst just nu: Möjligheter till kärlek, nöjen och resor.

Oxen 21/4-21/5

Du ser ut att ta dig en rejäl funderare gällande många frågor i ditt liv. Kanske kommer du fram till att det är dags för en förändring gällande din karriär, din livsstil eller i ditt kärleksliv. Det område där du känner dig säkrast är ekonomin, den flyter. Du har möjlighet att tjäna pengar hemifrån.  Bäst just nu: Ekonomin.

Tvillingarna 22/5-21/6

Se till att backa upp din dator och gör kopior på viktiga dokument. Undvik viktiga möten kring dagarna 24-27 om du kan. Satsa på att förkovra dig: gå en kurs eller läs in dig på ett ämne du tycker om. Du har väldigt lätt för att ta åt dig av information nu. Skriv om du alltid drömt om det. Bäst just nu: Dina mentala förmågor.

Kräftan 22/6-23/7

Du har DET just nu! Chefer och överordnade ser det, potentiella kärlekspartners ser det och dina vänner ser det. Du utstrålar framgång och lycka just nu. Fler än en person kommer vända sig efter dig på gatan. Du har ett fantastiskt flöde gällande dina inkomster och din ekonomi. Bäst just nu: din utstrålning och ekonomi.

Lejonet 24/7-23-8

Fundera noga över vad du önskar dig av ditt kommande år. Det är dags för ditt personliga, astrologiska nyår. Summera vad du uppnådde förra året, vad du lärde dig av dina misstag och vad du fortfarande har kvar att bocka av på din drömlista. Du har lätt för att komma i form just nu. Bäst just nu: Tur i ekonomi och investeringar.

Jungfrun 24/8-23/9

En stark lust att lägga ned pengar på vackra saker såsom kläder och smycken kan komma över dig i periodens början. Du bör lägga band på dig. Din ekonomiska planet är inte på sitt säkraste humör och du kan komma att ångra dyra inköp. Satsa på kärleken antingen du är singel eller gift. Bäst just nu: Din skönhet och din utstrålning.

Vågen 24/9-23/10

Det är som om luften står stilla- det verkar inte hända någonting. Ta semester du också, kära Våg! Vila i det som är. När du går ner i varv får du klarhet i mycket, bland annat din ekonomi. Du behöver ladda batterierna. Din partner har stor framgång nu.  Potential för jobbromans för dig. Bäst just nu: Fundera över dina livsval.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är mitt i sommaren men ändå full fart för dig när det gäller karriären. Du har troligen uppnått det du önskade och kan nu skörda frukterna av dina ansträngningar. Även din partner eller date verkar ha ett framgångsrikt arbetsliv just nu. Undvik viktiga kärleksbeslut och ta hand om din hälsa. Bäst just nu: Karriären!

Skytten 23/11-22/12

Nu kan du satsa på att göra sådant som du älskar mest; resa, lära känna andra kulturer, filosofera över livet och kanske läsa mer än vanligt. En kurs eller utbildning utomlands är också möjlig. Goda nyheter i en juridisk fråga kan komma nu. Andliga/religiösa vägledare har goda råd till dig. Bäst just nu: Resor och sexlivet.

Stenbocken 23/12-20/1

Din ekonomi kommer att förändras till det bättre efter den 23 juli. Även din partner ser ut att ha flöde i sin ekonomi. Se till att vara väldigt disciplinerad med dina inkomster och utgifter och din ekonomiska framtid ser ännu bättre ut. Fokusera på dina karriärmål. Du är rättfram i kärlek. Bäst just nu: Lös skulder och lån.

Vattumannen 21/1-18/2

Det står skrivet kärlek över hela ditt horoskop! Om du befinner dig i en fast relation kan det bli tal om att flytta ihop, förlova er eller sätta datum för bröllop. Singlar har superchanser att träffa någon som känns som den rätte. Du behöver återhämtning- vila och ät nyttig, renande mat. Bäst just nu: Kärlekslivet.

Fiskarna 19/2-20/3

Se upp för oväntade utgifter mellan den 24-27 juli. En gungig ekonomi kan sänka ditt humör på en femöring så var noga med pengarna. Det är full fart i ditt kärleksliv och du är attraherad av någon som är praktisk och som gör någon form av nytta här i världen. Kärlekspotential på jobb /gym. Bäst just nu: Kärleksmöjligheter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..