Kärleksastro augusti 2015. Skytten

Det är troligt att det har funderats mycket sedan början av juni. Saturnus har befunnit sig i ditt tolfte hus, ett återbesök för att kontrollera att allt det du gick igenom under åren hösten 2012- julen 2014, blev som du önskat. Med strukturerade Saturnus i de djupa känslornas tecken, Skorpionen, kan mycket av dina funderingar ha handlat om kontrollerat beteende, gemensam ekonomi eller svartsjuka och djup psykologisk transformation. Om sommaren känts en aning dämpad av all denna inåtvända energi så se det som att du, när den 1 augusti kommer, har tagit examen i psykologisk transformaton och nu är redo att gå vidare.

Skytten älskar att resa och om du inte stått på flygplatser under sommaren så kommer det mycket snart att bli dags för andra möjligheter att få vifta med passet. När Venus, kärlekens planet, börjar röra på sig början på september är det dags att få luft under vingarna. Faktum är att en stor stötesten i ett förhållande kan ha varit att du drömt dig bort till en plats långt borta som du älskar och som ger dig så goda vibbar. Om din partner eller kärlek inte känner samma sak kan detta ha fått dig att känna dig tvungen att välja. Kärlek eller frihet och resande. Ett tufft val för globetrottern Skytten.

Den 4 augusti är du redo att rensa luften och hitta en väg framåt. Venus och Jupiter, din styrare, möts då och allt doftar utland och nya möjligheter.

Från och med den 11 augusti sker under. Då flyttar Jupiter vidare in i ditt tionde hus. Här finner man ambitioner och framtidsplaner och du är redo att sätta en helt ny kurs nu Skytten. De kommande 13 månaderna kommer att präglas av att du styr upp livet tillsammans eller i enlighet med en äldre vis persons råd. Denna person kan vara din partner och ni skulle då se möjligheter på ett nytt sätt eller så kan det vara en potentiell ny kärlek som kommer in och ger dig möjligheten att läka alla de tidigare mönster du levt efter i kärlek. Kanske för att en stark herre i din familj (man, fader, mor-far-fader, gudfader) haft en väldigt stor inverkan på hur du bör leva ditt liv. Nu är du redo att måla upp dina egna mönster och leva som du mår bra av. Och är Skytten glad är Skyttens partner glad. Kärleken lättar upp avsevärt i september när Venus vänder framåt. Alternativt kan den viktigt mansperson i din närhet vara den som introducerar dig till Herr Rätt.

September ser mycket lycklig ut- det finns förnyat hopp och glädje för Skytten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..