Kärleksastro augusti 2015. Vattumannen

Kalla fötter, Vattumannen? Venus, kärlekens planet befinner sig retrograd och du kanske tar dig en ordentlig funderar över ditt kärleksliv.  Med en fullmåne i ditt eget tecken den 31 juli kommer de första dagarna i augusti vara präglade av ett viktigt beslut. Du började troligen fundera över detta beslut resan i januari/februari- Hela grunden är DU. Vad vill DU ha, vad mår DU bra av? Det är ytterst personligt och du kan inte backa när du väl har kommit på vad DU mår bäst av. Ett förhållande kan ta slut eller starkt omarbetas för att fungerar. Det är en stor stund för Vattumannen.

Den 4 augusti finns alla möjligheter till att hitta en bra väg framåt. Antingen det är separation eller rådgivning som står på agendan. Den 4:e är världen villig att nå fredliga lösningar på problem. Venus möter Jupiter, välgöraren och zodiakens allmänne moralhöjare.

Från och med den 11 augusti kommer Jupiter befinna sig i ditt åttonde hus och nu är det verkligen dags att kliva in i en 13-månadersperiod av passionerad bubbla. Du och en partners närhet, sexliv, starka känslor (passion, svartsjuka, begär) kommer spela huvudrollen i ditt liv under året som kommer. Det åttonde huset styr fertilitet och karmiskt nu-och-för-alltid. Det hela känns som en sådan där intensiv kärlekshistoria som man läser om i skvallertidningarna. Det går snabbt och är lika medryckande som en storm. Alternativt kan det vara så att om du och din partner bestämde er för att gå skilda vägar kan året som kommer fokusera mycket på hur ni rent praktiskt delar upp era tillgångar och lösgör er från er ägande-bubbla. Här är det gemensamma lån, bostäder och tillgångar som måste få nya former för att ni ska kunna bli fria från varandra.

Tänk tillbaka 12 år, vad hände dig då gällande att ge dig totalt hän någon, fertilitet, alternativt separation och ägandefrågor. Tendenserna kommer nu tillbaka.

 1. monica skriver:

  Både fiskarna o vattumän ska tänka tillbaka 12år tillbaka vad som hände då. Varför ? Går vattumän in i en ny årsperiod nu den 31a?

  1. Alla tecken påverkas av Jupiters byte av tecken. Man kan se en röd tråd genom att jämföra med vad som skedde 12 år tillbaka. Vad startade du det året? Minns du?

   1. monica skriver:

    Nej det kan jag nog inte minnas :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..