Horoskop vecka 31, 2015

Det står still

Årets kortaste veckohoroskop väntar oss. Flera planeter befinner sig i retroläge och det kan tyckas som om klockorna stannat. Det bästa vi kan göra är att vila, ta igen oss och, faktiskt, fundera över det som varit och det som vi önskar skall komma.

Fullmåne

Vecka 31 bjuder dock på en fullmåne på fredagen den 31 juli. Fullmånen äger rum i Vattumannens tecken och kan ge rejäl fart till de födda i Vattumannen eller med ascendenten i Vattumannens tecken. I början av året hade vi inte mindre än två nymånar i Vattumannens tecken, en i januari och en februari. Det som vi startade gällande i samband med de dessa nymånar, får nu komma till sitt avslut. Vattumannen styr över internet, teknik, sociala medier, nätverkande, välgörenhetsorganisationer och nytänkande idéer. Här finner man den sociala tillhörigheten, bekanta men inte nära vänner och mingelpartyn. För mer information om vilket livsområde som påverkas av denna fullmåne för de olika stjärntecknen, kika in här på bloggen på fredag. Gå gärna tillbaka i bloggen och läs om nymånarna i januari och februari  också.

Saturnus och Uranus befinner sig nära fullmånen men de är inte griniga på något sätt. En glad fullmåne, kan man sammanfatta det.

Venus flyttar tillbaka in i Lejonet

Venus lämnar Jungfrun den 31 juli. Hon börjar nu sin resa in i Lejonets tecken. Allt som börjar på dåtid gällande kärleksaffärer, kreativa projekt, barn/fertilitet och nöjen kan komma in i bilden igen. Fortsätt att vara mycket sparsamma med att lägga ned dyra pengar på inköp av lyxiga produkter och dyra nöjen, men särskilt skönhetsingrepp. Det kan kosta mer än det smakar.

Utamningarna 2012-2014 kan nu lämnas därhän på riktigt

Veckan avslutas med att Saturnus sakta börjar vakna till liv efter att ha varit retrograd ända sedan i Mars. Saturnus befinner sig i Skorpionens tecken nu. När han började backa befann han sig i Skyttens tecken men har sedan i mars alltså backat tillbaka in i Skorpionen. Detta har inneburit att allt sådant som Saturnus sett till att utmana oss med under perioden hösten 2012- julen 2014 fick en chans till översyn. Missade vi något gällande en mycket krävande situation där stora doser maktkamp och en känsla av ofrivillig isolering var inblandad så har vi under sommaren fått en möjlighet att en gång för alla komma till rätta med saken. Nu mår vi bättre och känner oss friare i hjärta och själ. Det har varit en prövande period präglad av djup, psykologisk förvandling som gått via praktiskt plan och handling. Saturnus kommer nu sätta fart framåt och när han återigen tar sig in i Skyttens tecken kan vi lämna de tuffa åren 2012-2014 bakom oss. Saturnus kommer inte komma tillbaka på sisådär 29 år.

Kul inbjudan kan dyka upp!

För att fira det hela kan en rolig och överraskande händelse, kanske en resa alt inbjudan till bjudning, dyka upp den 2 augusti. Det är energiske Mars som sätter fart på händelserna tillsammans med Uranus.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 1. Julia skriver:

  Nu när den lilla flickan blev knivmördad här i Bro där jag bor känns det som höjden av ondska har nått oss! Först Bålsta och nu här!
  Hjärnan snurrar och snurrar och finner inget svar. Huvet blir bara söndermalt.
  Hur kan sånt här hända?
  Hur får sånt här hända?
  Finns det nån Gud osv.
  Den som har svaren snälla berätta dem för mig.
  För här i Bro har tiden och livet stannat igen. Som för tre år sen när en liten pojke dog här för att ambulansen inte kom. Ordet rättvist kan man sudda ut från våran ordbok nu. Att en liten flicka förlorar livet så grymt! Eller att en liten pojke inte får chansen att överleva för att ambulansen inte skickas dit.
  Då finns det ingen rättvisa.
  Inte i min värld iallafall.
  R.I.P små oskyldiga barn.
  Den värld och framtid vi ville ge er finns tyvärr inte mer.

  1. M skriver:

   Vi har en värld som är väldigt desperat just nu. Det finns inte ord.

 2. Tack själva alla ni som skriver! Spännande att kika in från semestern och se vad ni skriver :-)
  Och ang skönhetsingrepp- undvik supertransformation ( ny hårfärg, raka av allt/kortklippa tidigare långt och skönhetsoperationer) lite normala skönhetsjusteringar som att klippa toppar och så vidare är helt ok!
  Kram!

 3. Vad ingår i skönhetsingrepp? Det jag funderar på är att fixa håret, om det ingår.
  Trevlig vecka önskar jag dig!

 4. Tack för ett bra horoskop! :-)
  Önskar dig en fin vecka !

 5. Helene skriver:

  Det stämmer gott!! Jag mår bättre i hjärta och själ.Behöver inte känna obehag varenda gång jag ska gå ut, sen vi flyttade(det var verkligen ofrivillig isolering ). Huset har fått sin grund och vi jobbar vidare med vår plan.
  Trotts att dom inte kan låta oss vara ifred så är jag så TACKSAM!!
  Tack för v.horoskopet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..