Kärleksastro augusti 2015. Fiskarna

Kärlekens planet, Venus, befinner sig retrograd i ditt sjätte hus när augusti startar. Hur petig kan du bli när det gäller kärleken? Om du är singel kanske små detaljer gör att du hellre ställer in en andra date än ger personen en chans och i ett förhållande kan de små vardagliga hushållsdetaljer få dig att skrika högt och börja googla Skilsmässoansökan. Venus i detta retroläge gör att världen inte är lika benägen till kärlek som i vanliga fall och saker och ting kommer bli bättre när vi kommer till september. Men nu, ta det lite varsamt med din kritiska granskning av kärleken.

Upplyftande nyheter kommer dock redan den 11 augusti. Då flyttar Jupiter in i ditt seriösa kärlekshus och livet känns lättare med en gång. Många gifter sig eller inleder äktenskapsliknande relationer under Jupiter passage genom det sjunde huset. Tänk tillbaka 12 år, vad hände dig då gällande kärleken (alternativt ett viktigt partnerskap i företagande). Viktiga beslut i kärleken väntar dig under de kommande 13 månaderna.

Årets mest lyckosamma dag, den 26 augusti, lyser upp just ditt äktenskapshus. Solen och Jupiter möts och ger dig tur, självförtroende och enorm glädje. Är du singel kan denna dag mycket väl föra med sig ett möte som känns precis så där härligt som det ska göra när man träffat någon som man verkligen tycker känns helt rätt. För de i ett förhållande kan dagen föra med sig ett roligt event eller rolig händelse som gör att du och din partner känner er sammansvetsade och lyckliga som aldrig förr.

 1. Lena skriver:

  Hej Helena! Tack för att du tipsade om Mark Bajerski i din fina bok. Jag har nu haft en ”reading” med honom som gett mig mycket hopp och tillförsikt inför framtiden. Ha en fin sommar!

  1. Åh vad roligt! Visst är han en person som ger just kraft och hopp!
   Lycka till!
   Kram,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..