Här har du din tur 2015/2016 – VÄDUREN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Efter ett helt år med betoning på nöjen och kreativitet har nu Jupiter flyttat in i ditt sjätte hus. Detta hus kallas även för ”arbets-och hälsohuset”. Här finns allt kopplat till ditt vardagliga arbete och uppgifter i tjänsten och hur du hanterar din hälsa.

Jupiter ger dig under ett års tid fina möjligheter att komma vidare i jobbet. Jupiter älskar mångfald och variation vilket färgar av sig på ditt arbetsliv. Du kan få fler och nya typer av arbetsuppgifter och få träffa många nya människor i samband med ditt yrkesutövande.

Om du är intresserad av att byta arbete så är detta året då du har tur och flyt med dig. Det är mycket möjligt att du får flera olika arbetserbjudanden under året. Frågan är vad som intresserar dig mest? Om du hoppas på högre lön så är en sådan också möjlig. Det nya arbetet innebär troligen fler timmar och mer ansvar för större projekt. Arbetet kan komma att kräva ett enormt öga för detaljer och noggrannhet, såsom redovisning eller analytiskt inriktade projekt. Som lön för mödan kan du se mer pengar på ditt konto i slutet av månaden.

De människor som passerar ditt kontor är troligen fler till antalet och intresserade av logik och rättvisa. De är hårt arbetande nyttofolk. Inget omkringdrällande och kaffedrickande på kontoret när man kan arbeta och göra nytta! Även du får dig en släng av denna inställning. Du kommer att må bra av att låta flitens lampa lysa hela dagarna. Arbetsuppgifterna kräver också den här typen av koncentration för att resultatet ska bli bra.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

LOADING..