Här har du din tur 2015/2016 – OXEN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Du har fokuserat på hemmet och familjen i ett års tid. Ditt hem har troligen uppgraderats genom renovering och inköp av nya möbler. Det är mycket möjligt att du kanske bytt adress också.

Det kommande året besöker Jupiter ditt femte hus och fokus skiftar från familjelivet och dina känslomässiga rötter till nöjen, ett härligt kärleksliv, fritidsintressen och kreativa idéer som får blomma ut.

I år är året då du kan lägga ned din själ i sådant som du njuter av att syssla med. I det femte huset fokuserar Jupiter bara på roligheter. Plikter ligger inte för honom alls. Det är som om han gick runt ditt hus och kontor med ett litet plakat i handen med texten ”Nöjen för alla!”.

Det är mycket möjligt att det du kallar för hobby eller nöje förvandlas till en inkomstbringande källa i år. Passion för ett ämne brukar betyda affärsmöjligheter. Du kanske bara ser det du gör eller kan som en kul förströelse, men de som erbjuder dig pengar för det du gör ser en superengagerad, begåvad företagare.

Jupiter i Jungfrun älskar att förena nytta, nöje och kreativitet. Jungfrun brinner extra starkt för ekologiska odlingar, sunt liv och petiga detaljer. Om du älskar att driva upp ekologiska blommor på din balkong, blandar kvarterets bästa gröna smoothies eller är duktig på yoga så kan detta ge dig inkomstmöjligheter under året. Jupiter är trots allt zodiakens entreprenör. Det du hänger dig åt är troligen färgat av en stor dos disciplin där varje liten detalj är oerhört viktig. En konstnärs tavla blir inte fulländad förrän alla de små penseldragen i olika nyanser hamnar rätt. Lika viktiga är tonerna i ett musikaliskt verk. Anledningen till allt detta fokuserande på små detaljer är Jungfruns förkärlek för ordning och reda ned på minsta nivå. Jungfrun tittar alltid med kritiska ögon på det som åstadkommits, samtidigt som hon frågar sig själv om arbetet verkligen håller måttet och framförallt om det uppfyller något slags nytta. Jupiters och Jungfruns favoritintressen influerar därför på detta sätt det du tar dig an det här året, antingen det är en kreativ hobby, en resa med ett minutprogram för att hinna med allt spännande på orten eller ditt nya hälsosamma liv som yogi.

Året kan ge dig flera chanser att träffa en stor kärlek.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..