Här har du din tur 2015/2016 – TVILLINGARNA

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Jupiter befinner sig i ditt fjärde hus i år. Det var tolv år sedan han senast besökte det här området i ditt liv. Att han nu är tillbaka är en stor händelse som tyder på nyheter, både vad gäller ditt hem och din familj men också dina kärleksrelationer.

Många flyttar, eller planerar att flytta när Jupiter passerar genom det fjärde huset. Man vill ha större, bättre och finare hem. Det är inte alltid nödvändigt att byta adress för att Jupiter ska bli nöjd. Att renovera, köpa nya möbler och uppgradera hemmet med nya maskiner såsom tvätt-och diskmaskin, kan också ge en känsla av nytt boende. Om man är helt nöjd med sitt hem som det är kanske ett fritidshus eller en övernattningslägenhet i en annan stad eller utomlands, fångar intresset i år.

Familjen brukar växa när Jupiter delar med sig av sina expansionsmöjligheter. Giftermål, barnafödslar eller nya kärlekspartners som introduceras för familjen gör att antalet familjemedlemmar stiger. Man mår bra av att fokusera på känslomässiga rötter och verka för att förstärka familjebanden. Föräldrarna representeras av det fjärde huset och i år kan de visa sig extra generösa mot dig. Generellt får man mycket mera glädje av familjen än vanligt. Om det har funnits något som skavt eller levt kvar från barndomen så är detta ett år då det är lättare än vanligt att reda ut missförstånd och ge varandra förlåtelse.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..