Här har du din tur 2015/2016 – KRÄFTAN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Jupiter besöker ditt tredje hus i år. Efter ett år av fokus på att öka dina inkomster och värdet på dina tillgångar så är det nu dags att fokusera på lärande, kommunikation och hanterande av information. I år är du mer skärpt än vanligt. Du har lättare att ta till dig kunskap och nya tankegångar. Undervisning och studier intresserar dig. Studenten och läraren har ett toppenår. Att skriva en uppsats eller kanske en bok, går lekande lätt. Kurser, seminarier och workshops har mycket att ge dig vad gäller arbete.

Ett område att fokusera på i år är hälsa. Jupiter är din hälsoplanet och Jungfrun är alltid intresserad av sunda vanor, nya ekologiska mattrender och detox. Att dessa två nu möts i det tredje huset ger dig möjligheter att tjäna pengar på att kommunicera om hälsa. Om yoga, hälsoprodukter och recept på gröna smoothies gör dig alldeles särskilt lycklig är det ett väldigt bra år för att skriva eller föreläsa om just dessa ämnen.

Det tredje huset styr över resor, särskilt till närbelägna orter, samt olika medel att resa med. En ny, lyxigare bil kan mycket väl bli något du investerar i. Jupiter tycker att du ska satsa på att resa på ett sätt som anstår en företagsledare; senaste modellen och med extra tillval för en så bekväm resa som möjligt.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

    1. Det glädjer mig Jeanette!
      Fortsatt trevlig sommar, kram,
      Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..