Här har du din tur 2015/2016 – LEJONET

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Förra året hade du en chans till nystart som du inte haft på tolv år. Du visade upp dig och vad du kan för hela världen. Det är mycket möjligt att du uppfyllde en dröm du närt i flera år och att din livsstil togs till en ny, bättre nivå.

I år är det dags för Jupiter att arbeta med din ekonomi. Dina inkomster och dina tillgångar får en möjlighet att växa. Med all betoning på din kreativitet förra året kanske det är nu som något du hittills endast sett som hobby, faktiskt börjar ge dig inkomster. Många Lejon är artister eller arbetar med scen och film. Arbete kopplat till radio och/eller tv samt teater kan ge dig mer pengar i år. Jupiter älskar att sälja saker till utlandet. Han är den internationelle entreprenören på stjärnhimlen. Det finns en koppling mellan dina inkomster och utlandet.

Om du har längtat efter lite ordning och stabilitet i din ekonomi är detta året då du kan få din önskan uppfylld. Med Jupiters hjälp kommer det att bli lättare än vanligt att utföra det tråkiga arbetet med att organisera dig så att dina pengar räcker längre och att du samtidigt får en chans att sätta undan lite på sparkontot. Jupiter vill ge dig en förbättrad livsstil. Han arbetar standardhöjande, kan man säga. Han vill att du ska äta på fina restauranger och köpa delikatesser, även till vardags. Han vill också att du ska klä dig vackert, besöka exklusiva platser och orter och han vill gärna ge dig en chans att köpa en eller annan lyxpryl som en fin handväska eller kanske ett smycke. Effekten blir att de runt omkring dig ser det som att du fått en förbättrad, mer lyxig livsstil och att du kan unna dig precis allt det du älskar här i livet.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

 1. M skriver:

  Så mycket jag vill säga, men tack!

 2. Åh får man ta del av detta underbara även om man ”endast” har ascendenten i Lejonet?
  Eller är det kanske annorlunda då?
  Kram Johanna

  1. Hej Johanna!
   Med ascendenten i Lejonet får du absolut ta del av detta! Dina horoskophus hamnar rätt i förhållande till det jag skriver om. Dags alltså för goda tider ekonomiskt samt mer självkänsla och gott användande av dina talanger. Ett utmärkt år! ;-) Du kan sluta mer förmögen än du startade, på många plan!
   Kram och lycka till!
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..