Här har du din tur 2015/2016 – JUNGFRUN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Förra året ägnade du åt att komma till insikt och avslut på det inre planet. Det var troligen ett enormt andligt år då du lyssnade till präster, andliga rådgivare och din egen intuition. Det fanns viktiga budskap att ta emot för att du skulle komma till ro med omständigheter och minnen som kan ha hindrat dig eller fått dig att känna dig obekväm. Kanske tog du också hand om din fysiska hälsa genom att följa din läkares råd om behandling.

I år är det dags för Jungfrun att starta om på många plan i sitt liv. Alla möjligheter till omstart finns faktiskt. Du har besök av Jupiter i ditt eget tecken. För din del betyder det att du nu står inför en fantastisk möjlighet att följa dina drömmar och njuta av livet. Det är tolv år sedan Jupiter senast befann sig i ditt tecken och du fick samma chans till att börja om på nytt. Om du tänker tillbaka kan du kanske se en röd tråd om du jämför då med nu. Det är inte samma drömmar eller omständigheter som då, men möjligheten att börja om på nytt är densamma. Minns du vad du startade för tolv år sedan?

I år har du turen på din sida. Om du drömt om att förvandla en hobby till ett arbete är detta året då du ska ge det en chans. Jungfrun är av naturen intresserad av nyttigheter. Allt som gynnar hälsan är högintressanta ämnen för dig att kika närmare på. Jupiter gynnar att man skriver, skapar och tjänar pengar på ekologisk mat, renhållning och organisation. Jungfrun är verkligen en mästare på organisation. Det måste finnas en nytta med det man gör, säger Jungfrun, och petar på i sina rabatter eller med sina ekonomiska siffror.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

 1. Verkar som att många jungfrur haft det tufft. Vad kan detta bero på? Kan det vara så att många födda i samma tecken (soltecken) kan känna av tex att det varit ett tufft år, trots att alla människors horoskop är individuella och har många fler aspekter än hur solen och planeterna står? Eller kanske en lite väl bred fråga. Jungfruar är ju dessutom inte de enda som känt av det tuffa livet på sistone utan även fiskarna, som jag själv är, och kanske finns det även fler därute som tycker det varit hårda tider.

  Så härligt att läsa både inlägg och kommentarer om livet och lyckan samt allt däremellan!

  Kram

  1. Hej Johanna!
   Ja det kan vara en minst sagt jobbig period för Jungfrun eller ngt annat tecken också när det tolfte huset, alias det avslutande huset är aktiverat. Jag kan ju inte se ditt eller dina Fiskvänners horoskop men personliga aspekter kan ju ha varit särskilt prövande. Uranus och Pluto kan t ex ha påverkat och lett till avslut och transformation som är skön när den är klar men ack så prövande när den pågår…

   Jag hoppas att du ska känna av Jupiters inträde i ditt tecken och snart få se möjligheter av glädje och expansion komma till dig!

   Stor tack för att du läser och kommenterar!
   Kram
   Helena

 2. Virgo skriver:

  Äntligen blir det kanske min tur, efter att ha kämpat med ett av de värsta åren i mitt liv. Känner redan att det börjar vända och jag har hopp om framtiden igen! Hoppas att det fortsätter så. Men en fråga, jag vill så gärna köpa din bok! Men jag bor i Norge. Finns det någonstans man kan beställa den och få den skickad till Norge? Det verkade inte gå på adlibris.. Tack för en spännande blogg!

  1. Hej Virgo!
   Jupiter i det tolfte huset handlar ofta om att göra sig av med sådant som belastar och ger onödigt bagage. Kan vara både känslomässigt och kroppsligt.

   Jätteroligt att du är nyfiken på Happytown! Maila mig gärna på lovableblog@gmail.com så ska jag hjälpa dig!

   Nu håller vi tummarna för ett fint år för dig och andra Jungfruar som har haft utmananade tider det senaste året!

   Kram,
   Helena

 3. Helene skriver:

  Detta är ju jag❤️

  1. :-)
   Då tar vi the goodies nu då! Toppenår för fina nystarter och massor av kul kontakter, folk och möjligheter!
   Kramar,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..