ANNONS

Här har du din tur 2015/2016 – VÅGEN

/

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Det är dags för spirituell återhämtning, kära Våg! Jupiter befinner sig i ditt tolfte hus. Ett år av andligt uppvaknande, fysiskt tillfrisknande och viktiga personliga insikter väntar dig. Det tolfte huset kallas ofta för ”det dolda huset”. Anledningen är att man i det här huset gärna arbetar i avskildhet, kanske lägger sista handen vid ett viktigt arbetsprojekt som inte bör offentliggöras förrän allt är klart, eller att de personliga händelser man tar sig an inte är något man vill dela med resten av världen. Det tolfte huset är det sista huset i zodiaken och sätter därmed punkt för den resa man befunnit sig på de senaste tolv åren. Huset styrs av de andliga och medkänsliga Fiskarna. Man har gått igenom uppgångar och nedgångar och man har härdats – blivit ödmjukare under resans gång. Nu väntar ett år då du sammanfattar dina lärdomar och befriar dig från rädslor eller trista minnen du samlat på dig.

När nästa år kommer är det dags för Vågen att kliva ut på den sociala scenen som en ny människa. För att vara redo behöver du dock göra dig av med allt bagage som inte längre gynnar dig. Alla former av alternativa healingtekniker kan hjälpa dig i år. Om du kämpar med ångest eller fobier, varför inte ge EFT, Reiki healing eller hypnos en chans? Du har allt att vinna på att ta hand om ditt inre. Meditation och yoga kan vara fantastiska sätt för dig att nå kroppsligt lugn, samtidigt som du når klarhet gällande funderingar du har. Om du vill besöka ett medium, delta i en gruppseans eller utveckla din egen intuition kan du uppleva att du få starka upplevelser och utveckla dina förmågor.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00