Här har du din tur 2015/2016 – SKORPIONEN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Förra året befann sig Jupiter i ditt tionde hus och du åstadkom troligen mer än du hade kunnat hoppas på när det gäller din karriär. Nu när Jupiter flyttat in i ditt elfte hus är det dags att ta hand om den position du uppnått samtidigt som du ger dig ut för att nätverka. Det elfte huset är förknippat med sociala event som föreläsningar och klubbmöten. Om du inte redan tillhör något nätverk eller organisation är det mycket möjligt att du gör det till nästa höst. Rotary, Qoola Qvinnors nätverk och föreningar för hälsocoacher kan mycket väl finnas med bland dina kontakter när Jupiter tillbringat ett år i detta hus. Om du hittills inte lagt så särskilt mycket tid på att hänga med i sociala medier råder Jupiter dig att tänka om på den punkten. Det elfte huset älskar internet och nya, smarta lösningar som erbjuds via teknik som mobiler och datorer. Din ekonomi gynnas av att du nätverkar via internet. Välj den form som passar dig bäst. Du behöver inte skapa tio nya konton som du sedan inte orkar hålla vid liv.

Jupiter styr Skorpionens pengar. När den strikte och krävande Saturnus flyttade in i Skorpionens ekonomiska hus vid julen 2014 började han också skapa stress och utöva press på din ekonomi. Situationen kommer utan tvekan att förbättras av att glade Jupiter hjälper till. Under året som Jupiter tillbringar i ditt elfte hus kommer han att ge dig möjligheter att förbättra din ekonomi via dina vänner och de nätverk du tillhör.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..