Här har du din tur 2015/2016 – SKYTTEN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Skyttens styrare, Jupiter, flyttar in i ditt tionde hus och skänker dig tur och flyt när det gäller din karriär. Du är framgångsrik inom din bransch. Andra noterar vad du är kapabel till och ger dig bekräftelser, antingen genom att du får mer status via till exempel en befordring eller att chefen eller andra högt uppsatta personer klappar dig på axeln och säger ”bra jobbat”. Det är en underbar känsla att få höra att det man gjort är bra efter många års arbete. Det är också värt att minnas den känslan när det nu kanske är du som får underställda som sliter för dig.Om du önskat byta arbete är detta ett år då du kan få förslag från andra, istället för att själv skicka ansökningar till höger och vänster.

De senaste åren har du funderat över vad rikedom egentligen innebär och tagit in begreppet att vara rik i själen i första hand. Och när man är nöjd och rik inuti, följer det yttre med och man får mer av det som man varit tacksam för. En del kallar det för lagen om attraktion, andra uttrycker det som bra karma.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..