Här har du din tur 2015/2016 – STENBOCKEN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Är det dags att resa, studera eller lära dig mer om healing? Jupiter, din andliga planet, befinner sig i ditt nionde hus. Det nionde huset styrs av just Jupiter och kommer att ge dig möjligheter att resa mer, att växa vad gäller livsfilosofi och att lära dig mer om sådant som intresserar dig. Jupiter är en god magister som älskar kunskap. Kanske till och med mer än kommunikationsplaneten Merkurius gör!

Om du har drömt om att skriva in dig på universitetet, även om det bara är en kvällskurs, så är detta året då ska ta tillfället i akt. Jupiter i noggranna och ansvarsfulla Jungfrun gör dig till en utmärkt student.

Oavsett om du bestämmer dig för att ta time-out och resa jorden runt i några månader eller om du väljer att se över hur du lever ditt liv, och hur du skulle vilja leva det, så är året en fantastisk gåva till dig: du får en chans att öka din medvetandenivå.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..