Här har du din tur 2015/2016 – VATTUMANNEN

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Jupiter befinner sig i ditt åttonde hus. Detta hus har många smeknamn: ”huset för sex, lögner och videoband”, ”dödshuset” och ”huset för psykologisk transformation”. Huset styrs av passionerade Skorpionen och spänner över hur man relaterar till sin partner, ekonomi man har gemensamt med någon annan, andras pengar, psykologiska spel och sex och begär. Det är ett hus som skapar omvälvande, inre förändring.

För Vattumannens del innebär Jupiters besök i det åttonde huset att en partners ekonomi ser bättre ut och att denne partner inte sällan kommer att vara generös och dela med sig av sina ekonomiska tillgångar. Likaså kan banker, försäkringsbolag och affärsänglar vara mer än välvilligt inställda till dina affärsidéer och låna dig pengar för att du ska kunna starta egen verksamhet.

Huset är förknippat med arv. Det betyder inte att någon måste dö för att ett arv ska komma på tal. Det kan handla om att någon ger dig en värdefull gåva som jämställs med förskott på arv. Denna gåva eller arv kan komma både ifrån någon närstående eller en vän och/eller bekant.

Det åttonde huset investerar i affärsverksamheter som står på ruinens brant. Konsten att köpa upp ett hus med renoveringsbehov, förfina det och sedan sälja igen, är precis vad det åttonde huset gör allra bäst.

Om du har haft problem med ett försäkringsärende kommer Jupiter att ge dig hjälp. Han för med sig nya perspektiv och lag och rätt, vilket gynnar ditt fall.

Sist, men inte minst, så styr det åttonde huset över psykologi och sex. Om du har levt i en relation där begär, svartsjuka och intriger varit en ständig följeslagare så är detta året då du kan sätta stopp för den saken. Jupiter belyser och expanderar det han rör vid, så om du inleder en relation under året, var då vaksam på en eventuell partners kontrollbehov.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..