Här har du din tur 2015/2016 – FISKARNA

Gäller för perioden 11 augusti 2015- 9 september 2016

Jupiter, din karriärplanet, befinner sig i det sjunde huset, även kallat äktenskaps- och partnerskapshuset. Det föregående året var betoningen på din karriär mer inriktad på att ha roligt. I år är inställningen en annan.

Jupiter befinner sig i nyttiga och analytiska Jungfrun. I år vill du att det ska finnas mening och värde med arbetet du gör. Med Jupiter i det sjunde huset ligger fokus på att arbeta på bästa möjliga sätt genom att se till att visa upp dig i sociala sammanhang. Det sjunde huset styr alla former av events och händelser där särskilt familj, affärspartners och nära vänner finns. Genom att tacka ja till inbjudningar och även själv ordna bjudningar kan du hjälpa din karriär i år. Ibland går man flera år med en fantastisk idé i huvudet. Man har hela planen klar för sig men det som saknas är de där viktiga nyckelpersonerna som håller i nyckeln till den sista dörren man måste ta sig igenom för att lyckas. I år har Fiskarna chansen att hitta den där personen och komma vidare. Det hela kan dessutom kännas en aning slumpmässigt eller som ren tur. Jupiter ger gärna bort gåvor om han får en chans.

Många gifter sig under ett år då Jupiter passerar genom det sjunde huset.  Denna mäktiga planet lyser upp alla former av sociala träffar: dop, bröllop och företagsevent. Om man inte är på väg nedför altargången med sin partner finns stora chanser att träffa den rätte under det här Jupiteråret. Det är mycket möjligt att han är lite av en höjdare inom sin bransch. En globetrotter som talar andra språk än sitt modersmål och som besitter noggrannhet och professionalism. En riktigt Mr Big-typ.

Om du redan är lyckligt gift eller befinner dig i en seriös relation kan du få njuta extra mycket av kärleken i år. Det är som om ni mött varandra på nytt. Din partner kan också hjälpa dig i karriären i år.

Detta är ett utdrag ur min bok Happytown. För mer information om vad som väntar dig under åren 2015- 2017 så kanske du vill kika närmare i Happytown. Du finner den HÄR.