Snart tillbaka till verkligheten!

Semestern börjar lida mot sitt slut. Det är bara några dagar kvar tills hösten, i alla fall min höst, startar på riktigt. Hela huvudet är fullt av planer för horoskopinlägg, skrivscheman för Fortunata och praktisk jonglering av vardagsbehov som ska tillgodoses. Jag är så glad att jag fått vila och återhämta mig en gnutta för nu blir det full fart framåt igen. Kickstartar hösten med en föreläsning för Qoola Qvinnor i Stockholm i nästa vecka- superkul! (Sista minuten ändring, föreläsningen blev inställd och skjuten på framtiden. Återkommer om när, var och hur när det blir aktuellt igen.)

Men nu, ska bara vila lite, lite till!

Kramar och glad torsdag till er alla,

Helena

 1. Vi läser Happytown nu (och som vi lottade ut tidigare i år) mycket intressant men OM man fattade hus-grejen så kanske det blir ännu mer spännande! HUR ska vi gå tillväga?

 2. Ulrika skriver:

  Vad är det för föreläsning? Är med i Qoola Qvinnor men har inte sett något om det.. Vore kul att lyssna på :-) Kram

  1. Du har helt rätt, Ulrika. Min miss att inte ha uppdaterat tillräckligt snabbt här på bloggen. Återkommer om datum när det blir av!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..