ANNONS

Snart tillbaka till verkligheten!

/

Semestern börjar lida mot sitt slut. Det är bara några dagar kvar tills hösten, i alla fall min höst, startar på riktigt. Hela huvudet är fullt av planer för horoskopinlägg, skrivscheman för Fortunata och praktisk jonglering av vardagsbehov som ska tillgodoses. Jag är så glad att jag fått vila och återhämta mig en gnutta för nu blir det full fart framåt igen. Kickstartar hösten med en föreläsning för Qoola Qvinnor i Stockholm i nästa vecka- superkul! (Sista minuten ändring, föreläsningen blev inställd och skjuten på framtiden. Återkommer om när, var och hur när det blir aktuellt igen.)

Men nu, ska bara vila lite, lite till!

Kramar och glad torsdag till er alla,

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00