Boklördag. Crossover

Jag har under de senaste månaderna på flera ställen läst att försäljningen för barn-och ungdomsböcker ser bättre ut än på länge. Det känns upplyftande, minst sagt, när man, som jag, står i begrepp att debutera som crossoverförfattare ( det kallas det i bokvärlden, när boken kan tilltala både unga och äldre).

Med en nymåne i kreative, barnälskande Lejonet igår får vi nu ett halvår på oss att blomma ut inom detta område. Jag avser att göra det allra bästa jag bara kan av det här halvåret. Den 27 augusti släpps den första delen i Fortunatas Profetia och jag hoppas att någon ska tycka om berättelsen. En berättelse som sög tag i mig så mycket så att inte ens mitt mycket korta Skyttentålamod kunde få mig att släppa idén.

Här kommer, igen, boktrailern som vi gjort med hjälp från de häftiga  Stockholm Ghost Walk i Gamla Stan. Releasen kommer att äga rum i deras läskiga lokaler, en gammal likkammare under Tyska kyrkan, och sedan efterföljas av en spökvandring bland gränderna. Skrämmande kul för de inbjudna hoppas vi!

[youtubeplay id=”pv6w1Gp0Eaw” size=”medium”]

 

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..