ANNONS

Horoskop vecka 34, 2015

/

Retro, retro just nu

Känns det lite sömnigt eller kanske rent av som om världen tycks backa bakåt i tiden? Som ett drömslandskap som lockar fram dåtida vänner, bekanta, kärlekar eller situationer? Inte förvånande med så många planeter som befinner sig retrograd just nu: Venus, Uranus, Neptunus och Pluto. Någon frågade om Merkurius nästa retroperiod, eller om den rent av pågår just nu, men nej. Merkurius befinner sig än så länge i framåtläge. Han börjar inte backa förrän i början av september

Två viktiga dagar av rörelser denna vecka

Veckans rörelser på stjärnhimlen känns lika snabba som en snigels. Jag hittar egentligen bara två större möten som jag vill att ni ska vara beredda på:

Kul mingel och/eller middag

På onsdagen den 19 augusti möts vackra, men sömntunga, Venus med Uranus. Uranus älskar nätverkande och vänner och socialt mingel. Venus piffar gärna till miljön för hur man möts. På onsdagen kan ett roligt event eller middag med goda vänner bli helt fantastiskt mysig och rolig. Spännande samtalsämnen och chans för en flirt över bordet för den som är singel! Det ser ut att bli en härlig kväll om du accepterar en inbjudan eller kanske rent av är den som själv bjuder in.

Saturnus kommer inte släppa iväg dig, om du inte först…

På fredagen den 21 augusti befinner sig Solen och Saturnus i en s k kvadratur till varandra. Det är inte så att man hoppar högt av glädje när detta sker. Solen vill ha kul, njuta, festa och flirta men Saturnus stänger bara dörren rakt i ansiktet på honom. ”Här ska inte göras ett endaste dyft innan du först gjort lite nytta”. Saturnus behov av att göra något vettigt med tiden kommer se till att bromsa helgplanerna tills vi verkligen följt hans råd. Om du har tankar på att smita iväg tidigt på fredagen för att resa någonstans över helgen, se då till att verkligen ha planerat för att hinna med dina åtaganden först. Sedan kommer Saturnus villigt låta dig gå mot gladare upplevelser. Med gott samvete och nyputsad gloria dessutom.

Hälsans och arbetets tid!

I nästa vecka flyttar Solen in i nyttige och hälsosamme Jungfrun. Jupiter finns redan där och det väntar en månad med superfokus på att organisera de små detaljerna för att få ihop arbete och hälsofrågor. Jupiter kommer ge Jungfruns ämnen tur i ett år så för den som vill satsa på företagande inom Jungfruns ämnen är detta guldchansen du väntat på. Känner du dig lockad av  t ex healing, detox, träning, hälsa, organisationskonsulter- kör då på nu!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00