ANNONS

Astro för alla stjärntecken 20 augusti- 2 september

/

Gäller för perioden 20 augusti- 2 september

Jupiter och Solen överöser oss alla med tur och superflöde den 26-28 augusti (markera särskilt den 26 augusti!) 5-stjärniga dagar! Använd de här dagarna för att nå dina drömmar. Fullmånen i Fiskarna den 29 augusti gynnar kreativa yrken såsom filmskapare, artister och fotografer. Känner du dig träffad ska du använda fullmånen för att nå fram med dina kreativa talanger.

Väduren 21/3- 20/4

Fantastisk tur för ditt arbete och din hälsa väntar den 26 augusti. Är det en ny hälsoregim som står på tur eller ett nytt arbete? Fullmånen för med sig en chans för dig att komma till avslut gällande något som du, troligen, dolt för omvärlden sedan den 20 mars. Bäst just nu: Läkeprocessen. Gamla minnen kan vila nu.

Oxen 21/4-21/5

Det väntar dig något riktigt härligt den 26 augusti. Ett besked om en graviditet eller härlig resa kan komma på tal. Du mår bra och njuter av livet och kärleken. Fullmånen ger dig en chans att komma till insikt om någon form av grupptillhörighet/nätverksarbete som du startade kring den 20 mars. Bäst just nu: Kärlek och njutning.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan få glädjande nyheter gällande ditt hem eller din familj. En ny bostad eller rolig familjefest kan vara anledningen att du firar. Den 29 augusti skiftar fokus till din karriär och din status i din bransch. Du har höga ambitioner och belönas rikligen. Bäst just nu: Karriärlyft och glädje kring ditt hem/familj.

Kräftan 22/6-23/7

Besked om att du kommit in på en kurs/utbildning kan komma till dig den 26 augusti. Att studera metoder för hur man renar kroppen och sinnet från orenheter är helt rätt. Om du drömmer om att skriva kan du likaså få goda nyheter. Den 29 tar du beslut gällande juridik eller högre utbildningar. Bäst just nu: Vidgade livsperspektiv.

Lejonet 24/7-23-8

Din ekonomi får sig ett riktigt uppsving den 26 augusti. Högre lön eller goda intäkter för en tillgång du säljer kommer få dig att dra på smilbanden rejält. Det väntar dig ett ekonomiskt kanonår! Se detta som starten. Du organiserar upp din gemensamma ekonomi med en partner. Bäst just nu: Ekonomisk frihet och självständighet.

Jungfrun 24/8-23/9

Det glänser om dig den 26 augusti. Du får en chans att låta en personlig dröm gå i uppfyllelse.  Gör en make-over eller ta kommandot i ditt hem. Du kommer må toppen! När fullmånen kommer den 29 augusti är du redo att ta ett viktigt beslut gällande ditt kärleksliv och/eller partnerskap i affärer. Bäst just nu: Ökad självkänsla!

Vågen 24/9-23/10

Det är dags för healing och återhämtning kring den 26 augusti. Vad är det som pågått i hemlighet och som du behöver få låta sjunka in? Hjälp från utomstående, som terapeut, är gynnat, likaså att hitta bra läkare. Fullmånen den 29:e ger dig chansen att få ordning på jobbet. Bäst just nu: Spirituellt läkande och detox.

Skorpionen 24/10-22/11

Årets lyckligaste dag för dig är en nätverkande dag. Den 26 augusti är chansen stor att du deltar i ett internationellt konvent eller annan tillställning där du får knyta kontakter åt höger och vänster. Stora chanser till fantastiska kärleksmöjligheter kring den 29:e. Bäst just nu: Nöjen och kärlek avslutar sommaren!

Skytten 23/11-22/12

Din status i din bransch blir glödhet dagarna kring den 26 augusti. Utlandet tycks intresserat av dina tjänster och kunskaper. Sikta mot stjärnorna, kära Skytt! Vid fullmånen behöver ditt hem och din familj din uppmärksamhet. Frågan har troligen varit på tapeten sedan våren och sommaren. Bäst just nu: Karriären!

Stenbocken 23/12-20/1

Goda nyheter gällande en juridisk fråga alternativt planering kring en resa till utlandet tar dig med storm den 26 augusti. Vidgande vyer utlovas som resultat! Du kommer reda ut en fråga om kommunikation/pr/försäljning i samband med fullmånen den 29 augusti. Dags att gå på kurs? Bäst just nu: Nya synsätt!

Vattumannen 21/1-18/2

Frågor kring gemensamt ägande och skatter, arv och gåvor kan ge dig en angenäm överraskning den 26 augusti. Kanske får du oväntat ärva något eller så löser sig äntligen en bodelningsfråga. Eller köper du bostad med din partner? Ekonomi och inkomster är fortsatt på din agenda den 29:e. Bäst just nu: Du får klarhet i ekonomin.

Fiskarna 19/2-20/3

Familjebanden är viktiga dagarna kring den 26 augusti. Bröllop och sammankomster med familjen men även det sociala livet generellt är mycket lyckligt. Slut, alternativt, ett avtal med en affärspartner den här dagen! När den 29:e kommer är du redo att visa världen en ny sida av dig själv. Bäst just nu: Ingen sätter dig i ett hörn!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00