ANNONS

Vill du följa med på releaseeventet för Fortunatas Profetia?

/

Igår fick jag äntligen hålla den första delen i trilogin om Fortunatas Profetia i handen för första gången. Det är knappt så att jag tror att det är sant! 5 års arbete med plot och den första boken och sedan ytterligare 5 år för att hitta en väg att nå läsarna. Men nu är den här!

Vill du och en vän få varsitt exemplar av Fortunatas Profetia,  träffa mig och följa med på releasefirandet som äger rum den 27 augusti i Gamla Stan i Stockholm i samarbete med Stockholm Ghost Walk? Kika då in på Helenas Horoskop på Facebook. Alla detaljer för hur man tävlar om två platser finns där, men också på Helena Biehl på Facebook.

Hoppas vi ses!

Kramar och glad torsdag!

Helena

PS. Lite försmak av stämningen!:

[youtubeplay id=”pv6w1Gp0Eaw” size=”medium”]

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00