Förmörkelsernas tid

Ni är ute i god tid, kära läsare och frågar mig om när nästkommande förmörkelser äger rum. Dessa omvälvande datum är utan tvekan värda att hålla koll på. Även om det är olika hur de 12 stjärntecknen påverkas så får ni i alla fall datum för dem:

Den 13 september äger en solförmörkelse /nymåne rum i Jungfruns tecken. Och den 28 september är det dags för månförmörkelse/fullmåne i Vädurens tecken. Jungfrun lär få oss alla särskilt motiverade att peta och fixa med de små detaljerna i livet. Väduren vill komma till avslut gällande personliga projekt.

Kika in här på bloggen dessa dagar så berättar jag mer om hur respektive stjärntecken påverkas!

Fortsatt glad fredag och trevlig helg till er alla!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..