Boklördag. Leva vidare, eller?

Kära läsare, ni är väldigt många som läser här och jag är så glad för att ni anser det värt er dyrbara tid att surfa in här. Amelias webbchef har två gånger under sommaren mailat mig och berättar hur ni bara blir fler och fler. Och ni är så många. Jag är djupt tacksam för det innebär att jag kan få följa min passion; skriva och skriva om stjärnorna.

Så till lite pill, som man alltid bör se över när man driver en blogg: vilka inlägg är mest uppskattade kontra minst uppskattade? 2-veckorsastrot samt veckohoroskopen är väldigt populära. Boklördag är det också många som läser men sifforna går inte att jämföra. Detta leder mig till frågan: ska jag inkorporera bok/skrivnyheter och tankar i löpande inlägg och göra något nytt på lördagarna eller ska boklördag få leva vidare?

Vad tycker ni?

I nästa vecka släpps Fortunatas Profetia och jag lär ge er mer än ett inlägg om vad jag håller på med kring den 27 augusti. Detta markerar, lustigt nog, verkligen slutet på en resa som började som juristen-som-ville-skriva-får-väl-starta-en-skrivarblogg-och-lägga-till-lite-horoskop-också. Hoppas ni hänger med mig på min resa mot slutdestinationen:releaseeventet!

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

PS Nästa torsdag, den 27 augusti, kommer jag också att signera Fortunatas Profetia på Science Fiction Bokhandeln i Gamla Stan kl 17:00-18:00. Adress: Västerlånggatan 48.

Kom förbi och säg hej! Det skulle göra mig så glad!

 1. Tack alla för goda råd och tankar! Funderar några vändor till och ser sedan hur jag lägger upp det för att göra så många som möjligt nöjda och glada!
  Kram
  Helena

 2. Jag är en av de som drar ner statistiken vad gäller boklördag. Jag har inte förstått riktigt vad den handlar om ska jag ärligt säga. Astrologi är för mig personlig utveckling och lördagsinläggen faller inte inom den ramen är min upplevelse, i alla fall de gånger jag läst. Så därav är intresset lite svalare. Hoppas du blev något klokare! :)

 3. Lilly skriver:

  Jag ser gärna att boklördag är kvar!

 4. Sofia skriver:

  Läser alltid veckohoroskopen

 5. Gisela skriver:

  Boklördag skrollar jag förbi…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..