ANNONS

Horoskop vecka 35, 2015

/

Jupiters energier i Jungfruns tecken har nu varit med oss i snart två veckor och kanske har de flesta av oss känt av en kickstartsinspirerande känsla: låt oss organisera oss! Eller är det fokus på hälsan som tagit över? Med Jupiter i renlevnads/ekologiskälskande tecknet, men också pliktens tecken, Jungfrun, kommer vi få extra fart gällande just dessa områden i hela 13 månader nu. Låt oss göra det bästa av det!

Årets bästa dag!

I vecka 35 har vi ett mycket lyckligt astrologiskt event att ta del av. Inom astrologins värld är händelsen känd som årets lyckligaste dag. Inte illa, eller hur? Det är lyckosamme Jupiter och den fantastiske Solen som slår sig samman. De reser redan tätt ihop och kommer faktiskt att ge hela veckan en känsla av flyt. Markera dock särskilt den 26 augusti som den dag då allt kan flyta lite lättare än vanligt. Jupiter och Solen befinner sig i Jungfrun och det blir med andra ord ett ENORMT fokus på det som Jupiter redan belyser. Ekologi, detox, ordningssystem, rutiner gällande dagliga plikter och pill och pet gällande företagande, stora nya idéer och visioner (gärna i koppling till utlandet) kan florera under veckan och särskilt den 26 augusti. Skriva en bok på temat, resa iväg för detox-och träning, eller så är det så enkelt som att du beställer dig ett nytt arkivsystem till kontoret? Oavsett är känslan präglad av glädje och stor inspiration!

Goda råd från en respektabel person

Samma dag, den 26 augusti, möter även kontrakts-och kommunikationsplaneten Merkurius den strikte Saturnus. De befinner sig i en positiv aspekt till varandra. Det är som om de ger varandra sina bästa energier i ett vackert samarbete. Merkurius talar från hjärtat om Jungfruns ämnen och Saturnus går på djupet och vågar lita på det han hör. I dag är en dag då man kan sätta upp stabila planer som lovar att hålla. Vad drömmer du om och vem litar du på när det gäller att kanske anförtro dig om saken? Vem i din närhet skulle kunna ha tankar om det du planerar, tankar som är konstruktiva och värda att lyssna på?

Låt oss tala om rättvisa!

På torsdagen den 27 augusti flyttar Merkurius in i Vågen och balans, demokrati, rättvisa och medling kommer på tapeten under den kommande månaden. Merkurius kommer bege sig retrograd i september, men än så länge befinner han sig på piggt humör. Konst, skönhetsmagasin och inredning är också heta ämnen för tidningar, kurser och Facebook-uppmärksamhet med Merkurius i Vågen.

Skaparnas fullmåne

Vi avslutar vecka 35 med en fullmåne. På lördagen den 29 augusti blir månen full i drömska Fiskarnas tecken. Detta är en fantastisk fullmåne för alla som arbetar med kreativa eller skapande projekt. Anledningen är att Neptunus, Fiskarnas styrare, befinner sig nära, nära månen. Alla som arbetar med film, musik, fotografi, teater eller måleri får en extra skjuts. Om du inte har något med dessa områden att göra är det istället bra att vara lite på din vakt. Neptunus snurrar gärna till sanningen en aning. Romantiken kommer troligen flöda med så mycket drömmande i luften. Men kom ihåg att vara lite Saturnskt realistisk också. Är kärleken lika vacker när månens blå ljusstrålar försvinner?

En viktig insikt

Ge fullmånen +/- 4 dagar för att leverera sitt besked om någon form av kulmination inom området ”att komma till avslut”. Fiskarna styr över det sista huset. Dit anländer man för att man är klar att knyta ihop sin säck av erfarenheter, antingen den innehåller smärtsamma minnen eller goda erfarenheter. Det är dags att stänga en dörr och gå vidare. Jag gissar att vi är många som kommer känna att vi når någon form av andlig/spirituell vändpunkt och/eller insikt i samband med denna fullmåne.

Berätta gärna hur ni upplever fullmånen! Som vanligt kan ni också kika in här den 29 augusti för att läsa om hur fullmånen påverkar de olika stjärntecknen.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Är du nyfiken på stjärnorna, särskilt var Jupiter bringar dig tur ända fram t o m år 2017,  och vill läsa mer om min resa från jurist till astrolog kanske du skulle tycka om min bok Happytown!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00