Grattis ni vann!

Grattis Janna och Gundan! Ni vann inbjudan till releaseeventet för Fortunatas Profetia på nu torsdag! Vi ses där!

Jag kommer självklart blogga och berätta om veckans bokhändelser. Det känns stort på många sätt, att få fira releasen , det var ju tack vare Fortunata som jag började blogga. Och nej, det är ingen slump att jag föreslog denna vecka som en utmärkt releasevecka! Vi ska ju alla fira årets lyckligaste dag och då vill jag släppa min historia fri! Jag vet att flera andra stora namn också släpper böcker den 27:e. Tror inte att de har tagit vägledning från en astrolog, istället verkar det som om vissa händelser tycks sammanfalla med stjärnornas energier. Det är rätt kul faktiskt. :-)

Jag önskar er alla en superhärlig vecka med fina, goda nyheter från Jupiter och Solen!

Kramar

Helena

PS Insåg när jag skrev det här inlägget att Fortunata faktiskt redan nu går att beställa via Adlibris.

  1. Tusen tack för en fantastiskt trevlig bokrealese och underbar spökvandring. Mycket intressant och fängslande och boken har redan påbörjats.

  2. Ååh vad kul, ser att jag i teknikens stress gilllade och taggade min vän men missade att dela sidan..Hoppas ni får en fantastisk kväll och att det kommer fler tävlingar :)

  3. Julia skriver:

    Fina Helena ❤️❤️❤️
    Ville bara skriva det.
    Du berör mig. Den du är ❤️

  4. Grattis Janna och Gundan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..