ANNONS

Goda råd från er

/

Jag läser med glädje igenom kommentarerna som kommit gällande Boklördag. Det är både ja och nej, kanske får jag göra en kompromiss och fortsätta men lägga ett extra kol på något annat lördagsinlägg också. Lite att fundera över.

Ni är många som blev nyfikna och mailade mig om privat coaching för entreprenörskap med utgångspunkt från de tekniker jag själv använder mig av. Jättekul! Just dessa dagar springer jag runt som en skållad råtta. Fortunata släpps och jag skriver horoskop för höstens inlägg och några andra specialbeställda alster till Amelia. Jag ber därför att få återkomma per mail till er som mailat i nästa vecka.

Det är verkligen väldigt roligt att se ert intresse för att arbeta med ämnen inom det alternativa/spirituella/astrologiska. Det är ännu roligare att läsa att ni många gånger tycks dela min resa, från kontorsanställd till önskan om friare liv med andra undertoner. Detta med att hjälpa och inspirera andra och samtidigt börja en spännande ny väg själv är något som återkommit i era mail till mig. Jättekul! Man får det man ger.

Tankar som far runt i mitt huvud nu är:

Bästa sättet att hitta läsare till Fortunatas Profetia? (En sjätteklass får hänga med på releasen)

Jobbar jag bäst på natten eller tidigt på morgon? Pyssel för att få ihop familjelivet.

Hur mycket ändringar blir aktuella i Fortunata del 2?

När ska årshoroskopet 2016 publiceras (helst igår, va?- om jag frågar er!)

Hur många chokladkakor konsumerar jag per vecka? Bör intaget begränsas till följd av svaret på frågan? Mycket risig kosthållning just nu.

Idag kan vara din bästa dag på året- den 26 augusti 2015- Jupiter och Solen tätt, tätt ihop. Berätta vad som händer!

Kramar och glad onsdag!

Helena

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00