Goda råd från er

Jag läser med glädje igenom kommentarerna som kommit gällande Boklördag. Det är både ja och nej, kanske får jag göra en kompromiss och fortsätta men lägga ett extra kol på något annat lördagsinlägg också. Lite att fundera över.

Ni är många som blev nyfikna och mailade mig om privat coaching för entreprenörskap med utgångspunkt från de tekniker jag själv använder mig av. Jättekul! Just dessa dagar springer jag runt som en skållad råtta. Fortunata släpps och jag skriver horoskop för höstens inlägg och några andra specialbeställda alster till Amelia. Jag ber därför att få återkomma per mail till er som mailat i nästa vecka.

Det är verkligen väldigt roligt att se ert intresse för att arbeta med ämnen inom det alternativa/spirituella/astrologiska. Det är ännu roligare att läsa att ni många gånger tycks dela min resa, från kontorsanställd till önskan om friare liv med andra undertoner. Detta med att hjälpa och inspirera andra och samtidigt börja en spännande ny väg själv är något som återkommit i era mail till mig. Jättekul! Man får det man ger.

Tankar som far runt i mitt huvud nu är:

Bästa sättet att hitta läsare till Fortunatas Profetia? (En sjätteklass får hänga med på releasen)

Jobbar jag bäst på natten eller tidigt på morgon? Pyssel för att få ihop familjelivet.

Hur mycket ändringar blir aktuella i Fortunata del 2?

När ska årshoroskopet 2016 publiceras (helst igår, va?- om jag frågar er!)

Hur många chokladkakor konsumerar jag per vecka? Bör intaget begränsas till följd av svaret på frågan? Mycket risig kosthållning just nu.

 

Idag kan vara din bästa dag på året- den 26 augusti 2015- Jupiter och Solen tätt, tätt ihop. Berätta vad som händer!

Kramar och glad onsdag!

Helena

 

 1. Hej alla!
  Det har varit högt och lågt för er som skrivit. Det är alltid kul när ni känner att det stämt in och när det varit roliga nyheter som kommit. Som alltid med de här generella horoskopen så ser jag inte era personliga aspekter, vilket är anledningen till att superdagar som generellt lovar tur, även kan leverera , tja, ingenting speciellt, eller trista nyheter. Jag är ledsen för er som skrev att det inte var någon bra vecka och jag hoppas att det snart känns bättre och mer positivt.
  Stor kram till er alla och tack för att ni skriver, det betyder så mycket!
  Helena

 2. Glömdes oxarna bort tro? Var en oerhört medioker och tråkig dag igår.

 3. Lotta skriver:

  För mig var det kanske årets värsta dag då jag fick missfall

 4. Tina skriver:

  Japp! En ekonomisk chans ramlade totalt oväntat ner i knät på mig. En chans jag drömt om men inte vågat hoppas på. Inget är klart så jag går fortfarande och nyper mig i armen. Stenbock, acc i kräftan.

 5. Dålig dag på denna fronten! Var även pojkvännens födelsedag men han fick inget annat än elände och tråkiga nyheter! Vi båda e jungfruar och hoppas på det bästa dock!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..