ANNONS

Låt oss tala om…

/

Fredag den 28 augusti och Merkurius har precis flyttat in i Vågens tecken. Nu blir det fokus på skönhet, inredning, modemagasin, rättvisa, diplomati och medling!

Merkuirus kommer snart att börja sakta ned för att sedan gå ner i sitt berömda lågenergiläge, även kallat retrograd. Jag fick reda på att just under denna period, 17 september- 9 oktober, ska jag se över mitt manus för Fortunata del 2. Helt i enlighet med energierna. Det är ett superläge för att se över sådant man tidigare startat men ännu inte är klar med.

Under sin retroperiod kommer Merkurius att backa från 16 grader i Vågen till 1 grad i Vågen. Vi håller oss i alla fall inom samma teckenenergi. Dags att se över relationer med nära och kära, komma i balans med sättet vi relaterar till andra och finna en gyllene medelväg om vi har svårt att enas om saker. Och självklart påminner jag mig själv om att ligga lågt gällande förväntningarna på svar på mail och förfrågningar samt att undvika viktiga, dyra inköp eller kontrakts- och avtalsskrivningar.

Jag önskar er alla en härlig helg! Med fullmånen i Fiskarna och drömske Neptunus svävar det små rosa moln kring de flesta av oss. Som någon karaktär sa i Twin Peaks,” nothing is what it seems”. Perfekt för kreatören som behöver tillgång till vackra drömvärldar men lite klurigt för andra områden som rör verkligheten. Skriv och berätta hur ni upplever fullmånen! För mer information om hur den påverkar just ditt stjärntecken-kika in här på bloggen imorgon!

Kram

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00