Boklördag. Release för Fortunatas Profetia tillsammans med Stockholm Ghost Walk

Det är inte illa när man får dela bokbord med historiens med hypade bok: Millenium 4. Jag joggade, nej, jag sprang ned till Åhléns City innan Fortunatas releasevent i Gamla Stan igår! Och där låg Fortunata! Kunde knappt tro det. Frågade en bokkund om hon kunde ta ett kort på mig och boken.( Tack till dig!) Sedan hastade jag fram på Drottninggatan, förbi Riksdagen och in i gränderna i Gamla Stan.

Klockan 18 var det samling på Stockholm Ghost Walks högkvarter och snart hördes stampet av 24 förväntansfulla sjätteklassare. Guiderna från SGW gav oss en superb vandring som, förutom en väldigt cool, spännande upplevelse, också gav mig massor av nya, roliga idéer inför skrivandet av del 2 och del 3.

Nu håller jag tummarna för att ni som läser tycker om min berättelse!(Imorse fick jag veta att ni redan är många som är nyfikna på boken och klickat hem den. Stort tack för det! Berätta vad ni tycker sen!)

När jag började skriva och skrivit färdigt boken var detta verkligen en dröm, en bild jag visualiserade, att få se boken ligga i travar så här som på Åhléns City. Lagen om attraktion, tack, du fungerar!

Nedan ser ni lite bilder:

  1. Helene skriver:

    Hurra Hurra till dig och ditt boksläpp

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..