ANNONS

Horoskop vecka 36, 2015

/

Fullmånen den 29 augusti påverkar oss fortsatt i början på veckan. För att läsa om hur fullmånen påverkar just ditt sol- eller ascendenttecken, läs gårdagens inlägg på bloggen.

Nu till vecka 36 och de astrolgiska händelserna på himlavalvet.

Det är som om det är full fart i början, resp i slutet av veckan:

Snurrigt!

På måndagen den 31 augusti kan Solen och Neptunus se till att snurra till det en aning. Trodde du att du var tidseffektiv och kontaktade någon kanske det i verkligheten visar sig att du inte nådde fram alls eller att ditt budskap missförstods. Var beredd på att reda ut frågetecken eller skicka om mail som kommit fel.

Gasen i botten gällande kärleksinitiativ!

Måndagen den 31 augusti är också en dag då det kan slå kärleksnistor. Mars, initiativtagaren nummer ett, reser tillsammans me kärlekens planet, Venus. Planeterna som är kända som himlavalvets kärlekspar befinner sig i kärleksaffärernas tecken, Lejonet. Gissa om kärleken kan få fart! Venus befinner sig dock fortfarande i lågenergiläge t o m den 6 september. Då följer ännu mer flöde och du kan ta steget fullt ut med att inleda en relation. Men idag kan det flirtas hej-vilt! En mycket bra start!

Stöd från en familjefader?

På lördagen den 5 september möts Solen och Pluto i en positiv aspekt. De befinner sig i Jungfruns resp Stenbockens tecken. Solen ger alltid energi till det den berör. Pluto symboliserar ofta tungviktarna, de som räknas i världen. Solen symboliserar ofta fadern. Idag kan goda nyheter eller stöd från en fadersfigur alt en framgångsrik person och/eller myndighet komma till dig. Om du behöver hjälp från någon sådan person eller inrättning ska du inte vara rädd för att fråga idag.( Eftersom det är lördag den 5 september kan du använda energin som håller på att byggas upp, redan till att skicka iväg ett fredagsmail.)

Kärlek och skönhet gnuggar sömnen ur ögonen

Veckan avslutas med att Venus, kärleksen och skönhetens planet å söndagen den 6 september vänder framåt efter att ha tuffat långsamt sedan slutet av juli. Ge henne lite tid på sig att få fart igen. Sedan är det fritt fram för skönhetsingrepp, hemrenoveringar och kärlekslivet igen!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kram

Helena

PS Är du nyfiken på stjärnorna, särskilt var Jupiter bringar dig tur ända fram t o m år 2017,  och vill läsa mer om min resa från jurist till astrolog kanske du skulle tycka om min bok Happytown!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00