Kärleksastro för oktober startar idag!

God måndagmorgon på er alla!

Idag startar jag serien på temat kärleksastro för oktober 2015. Som jag lovat kommer tecknen att publiceras i omvänd ordning. Detta för att tålmodiga Fiskarna och de sista tecken nu ska få stå först i kön. Idag kommer sålunda Fiskarnas horoskop, imorgon Vattumannens, på onsdagen Stenbocken och så vidare.

Jag hoppas att ni ska tycka om det!

För oktobers inlägg planerar jag en serie på temat ”Hösthälsa för stjärntecknen”. Hoppas att ni ska tycka om även det. Men nu först, Amore!

Glad vecka till er alla!

Kramar Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..