Kärleksastro oktober 2015- Fiskarna

Fiskarnas kärleksplanet, Merkurius, befinner sig i lågenergiläge när oktober startar. Långsamt tar han sig under sin retroperiod an frågor som gäller gemensamt ägande, skatter och tillgångar med en partner. Det är mycket möjligt att Fiskarna tar ställning till frågor kring de slutliga separationsfrågorna såsom underhåll och uppdelning av tillgångar, eller så är det precis tvärtom, dags att ge knyta hymnens band och därmed se över äktenskapsförord, gemensamma lån och tankar kring testamente. Det åttonde huset där Merkurius befinner sig är också det som hanterar alla typer av inre begär eller transformationsprocesser. Vad är det som pågår och som troligen har pågått sedan en längre tid tillbaka? Det tycks som om Fiskarna har att ta ställning till hur mycket en relation egentligen ska kräva av en rent psykologiskt. Ge det hela en översyn och när Merkurius sedan börjar vakna till liv, lämna begär eller kontrollbeteenden bakom dig. Dags för nya tider! Merkurius är åter på banan igen den 9 oktober men ge honom några dagar på sig att få fart. Jag gissar på att kommunikation och samtal med en partner känns som om den flyter igen kring mitten av oktober.

Datum att notera för oktober:

Nymånen den 13 oktober kan bli en riktig superstartare till måne när det gäller ämnen som rör sex, passion, tillit och gemensam ekonomi. Den färgar det kommande halvåret. Många Fiskar kommer ta ställning till en ny väg gällande dessa ämnen under den perioden.

Torsdagen den 15 oktober kan ilska ligga och bubbla. Handlingens och krigarens planet, Mars, sätter fart på expansive Jupiter. Mars befinner sig i ditt elfte, nätverkande hus, och Jupiter i ditt kärlekshus. Vad är det kring grupper, nätverk och sociala medier som påverkar ditt kärleksliv så mycket? Statusuppdatering som får dig att se rött? Mars är som sagt handlingens planet, detta kan, alternativt, också innebära att någon som du kanske lär känna via nätet eller genom ytligt bekanta, kan få ditt hjärta att banka extra fort denna torsdag. Utveckligen er emellan kan då gå väldigt snabbt.

Glad måndag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..