ANNONS

Kärleksastro oktober 2015- Vattumannen

/

Kärlekens planet, Venus, har befunnit sig i Vattumannens kärlekshus i fyra månader. Harmoni följer med Venus men med tanke på att hon befunnit sig i retroläge, alias lågenergiläge, sedan slutet av juli kan viss förvirring ha infunnit sig. Nu, med Venus på banan igen, och dessutom i hennes nya position i ditt åttonde hus (hej sex, passion och dolda agendor!) kan Vattumannen förvänta sig en het höst. Mars, som är Venus älskare, befinner sig även han i Vattumannens åttonde hus. Det är rastlöst med Mars. ”Det finns ingen anledning att vänta”, viskar han och hejar på dig att agera i kärleksfrågor. Kvicka, heta möten, över luncher, innan middagar och på ”försovda” dagar letar sig in i Vattumannens agenda. Är det dags att låta denne nya/e charmör få ett par nycklar, låna din bil eller få förtroende att ta hand om något du äger? Med så mycket fokus i det åttonde huset som också styr över gemensamt ägande, är det mycket möjligt att du är beredd att dela allt du äger och har med den du älskar.

Datum att notera för oktober:

Torsdagen den 15 oktober möts Mars (action) med Jupiter (låt oss göra allt ännu mer, ännu bättre och ännu större!) och Pluto (låt oss vidröra själar och trycka på emotionella knappar som vi sällan visar någon). De hus som aktiveras är de som skvallrar om djup passion och väldigt gärna i det dolda. Det finns något mycket hemligt och mycket privat här. Det är faktiskt så stort att det kan stanna med dig resten av livet. Antingen är Vattumannen ute och flirtar helt vilt, trots att partner och familj väntar hemma, eller så är detta en kärleksupplevelse som berör dig så djupt att hela ditt väsen påverkas. Frågor kring healing och förlåtelse ligger i djupt samband med upplevelsen. Får en ny passion dig att glömma och förlåta det som varit i ditt tidigare kärleksliv eller ”vaknar du upp” genom att bejaka din passionerade sida, trots att du är gift eller redan i ett förhållande? Det är mycket spännande och dallrande hett!

Jag bör också varna om att med så mycket starka känslor i leken är det, alternativt, också möjligt att något i en pågående separation kommer fram. Något som troligen har att göra med hemligheter, pengar och lögner. Pluto kommer då rösta för hämndaktion. Avhåll dig, kära Vattuman. Något bättre väntar och du ska inte sänka dig till samma låga nivå, eller hur?

Om den 15 oktober ger dig mer ilska än passionerade känslor i bröstet, vänta då så lugnt du kan på att söndagen den 25 oktober kommer. Då regerar en vilja att hitta vänliga lösningar för att uppnå harmoni. Kanske sträcker ni båda ut händerna för att lösa frågor kring ägodelar, vårdnadsfrågor eller pågående maktspel. Den som agerade på ett vuxet, ”stort” sätt dagarna kring den 15 oktober, kan också stå med en extra fjäder i hatten då. Det är alltid beundransvärt.

Glad tisdag!

Kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00