ANNONS

Kärleksastro oktober 2015- Stenbocken

/

Kärlekslivet kan ha skakats om en aning kring månförmörkelse den 28 september. Månen är styraren av ditt kärleksliv och även om all action pågår i ditt karriärhus kan frågor kring ditt kärleksliv ha nästlat sig in. Långsiktiga planer och ambitioner för din karriär kan stoppas eller gynnas av ditt kärleksliv. Med kommunikative Merkurius på lågt humör, alias retrograd, fram t o m den 9 oktober har du troligen hela huvudet fullt av tankar kring vad du önskar dig av livet härnäst. Du blandar personliga önskemål med karriärmöjligheter. Om det känns som om du är överhettad i dina tankar, ge dig lite till tåls med viktiga beslut. När mitten av oktober kommer har du Merkurius med dig igen och saker och ting kommer ha klarnat.

Datum att notera i oktober:

Nymånen den 13 oktober ger dig en ny, klar vision inför framtiden. Du kommer att arbeta på att uppnå dessa nya målbilder under det kommande halvåret. Återigen finns en koppling mellan hur du vill arbeta och hur du vill leva ditt familjeliv. Får din familj och din kärlek plats, trots dina nya, heta karriärplaner inför framtiden?

Söndagen den 25 oktober är det som om du får fågelperspektiv gällande ditt kärleksliv. Du ser plötsligt allt från en ny, högre vy. Det är mycket möjligt att detta stämmer rent geografiskt också. En resa till utlandet är kopplat till detta datum, alternativt kan en kärleksupplevelse med någon från utlandet eller från en bakgrund helt olik din egen, färga slutet av oktober.

En fullmåne i ditt flirtiga femte hus, den 27 oktober, kan mycket väl föra med sig ett viktigt beslut gällande en relation som kanske startades för några månader sedan (upp till sex månader bakåt) och som nu är mogen att göras officiellt. Stenbocken, som brukar vara en försiktig general i kärleksfrågor, kommer att utmanas i att våga testa helt nya kärleksvägar. Våga, kära Stenbock!

(Stenbocken, den evige strebern, kan också ha totalt ha försälskat sig i en kreativ affärsidé under sommaren och gör nu slag i saken och startar eget dagarna kring fullmånen den 27 oktober)

Glad onsdag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00