ANNONS

Astro för alla stjärntecken 17 september- 30 september

/

Gäller för perioden 17 september- 30 september

Strikte Saturnus lämnar Skorpionens tecken för att inte återkomma förrän år 2041. En stor lättnad för alla som tampats med frågor gällande begär, gemensam ekonomi och kontrollerande beteenden.  Den 28 september infaller månadens andra förmörkelse, denna gång en månförmörkelse, och ger oss möjlighet till viktiga avslut. Undvik att skriva kontrakt och avtal just nu.

Väduren 21/3- 20/4

Minns du vad som hände kring den 20 mars i år? I samband med förmörkelsen den 28:e får du en chans att slutföra det du startade då. Allt handlar om din image mot omvärlden- ditt utseende och din utstrålning men även ditt familjeliv. Gör dig redo för att ta hand om familjeärenden eller husreparationer. Bäst just nu: Din nya stil!

Oxen 21/4-21/5

En stor förändring väntar inom sättet som du ser på spirituella frågor. Vad du tror på fick sig en nystart i slutet av mars och nu når du fram till ett avslut. Det är också möjligt att något du tagit hand om bakom lyckta dörrar nu kommer till ända. Börja se över din ekonomi den 17:e. Bäst just nu: Ditt nöjes- och kärleksliv strålar!

Tvillingarna 22/5-21/6

Knappt har du hunnit ta hand om överraskande händelser i ditt hem- och familjeliv innan det är dags att reda ut frågor som legat och malt mellan dig och vänner. Förmörkelsen den 28 kommer testa dina vänskapsband. De goda vännerna består, resten klarar du dig utan. Glöm inte säkerhetskopiera din dator! Bäst just nu: Bättre hälsa!

Kräftan 22/6-23/7

Det är dags för karriärförändringar! Gör dig beredd dagarna kring den 28 september. Du kan få en oväntad chans som du drömt om länge. Våga ta den! Det verkar röra sig i hela din bransch den dagen. Som resultat kommer du få en ny, personlig image. Bäst just nu: Kärleksfrågor börjar äntligen klarna upp och familjelivet flyter!

Lejonet 24/7-23-8

Dags att studera igen eller tänka om gällande din utbildning? Kring den 28 september blir det skarpt läge för studenter. Alla lejon som är involverade i juridiska ärenden får oväntad, kanske lätt dramatiskt, hjälp att komma framåt. Planera din ekonomi! Bäst just nu: Dina mentala förmågor är på topp, du är listig som en räv!

Jungfrun 24/8-23/9

Frågor kring vad som egentligen är det som är viktigt i livet blir aktuella kring den 28:e. Djup psykologisk tranformation står på din agenda. Nu kan du ta viktiga beslut så att det du ger tid i livet känns meningsfullt. Vänner kan behöva ditt stöd. Bäst just nu: Du befinner dig i din årliga ekonomiska topp fram t o m den 24.

Vågen 24/9-23/10

Den ekonomiska press du känt sedan flera månader tillbaka, släpper äntligen den 18 september. Ditt kärleksliv testas rejält i samband med förmörkelsen den 28:e. Goda relationer kommer klara utmaningarna. En affärspartner levererar alternativt nyheter. Dold information kommer fram i ljuset. Bäst just nu: Din ekonomi får fart!

Skorpionen 24/10-22/11

Det kan kännas lite rörigt i ditt arbetsliv kring den 28 september. Folk lämnar sina anställningar eller villkoren för arbetsuppgifterna förändras. Du kan alternativt få ett besked gällande din hälsa som är att ta på allvar. Bäst just nu: Du har begrundat dina livsmål sedan flera månader tillbaka och nu vet du vad du ska göra!

Skytten 23/11-22/12

Frågor gällande barn aktiveras vid förmörkelsen den 28 september. En oväntad graviditet kan överraska dig. Eller är det en kärleksflirt som bara dyker rakt ned i ditt liv som en bomb? En affärspartner eller make/maka tycks genomgå en ekonomisk kris. Hen behöver genomföra stora förändringar. Bäst just nu: Din karriär är på topp!

Stenbocken 23/12-20/1

Din familj och ditt hem får sig ett rejält test i samband med förmörkelsen den 28 september. Oväntade renoveringsbehov eller relationsfrågor som måste redas ut. Hemligheter som legat och pyrt under ytan en längre tid kommer fram i ljuset. Juridiska frågor och nya kunskaper har fart. Bäst just nu: Dina nya livsperspektiv.

Vattumannen 21/1-18/2

Det kan överraskande bli dags att uppgradera din bil eller sättet du reser på. Nytt pendlarkort? Förmörkelsen den 28 september kommer testa dina tekniska produkter- se till att säkerhetskopiera som en tok! Liv och rörelse i grannskapet kan ge dig huvudbry. Bäst just nu: Resor, juridik och högre utbildningar är aktuella i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Din ekonomi hamnar i fokus dagarna kring den 28 september. Vad är det som du har förbisett? Se det som en chans att strukturera om din ekonomi och få ordning på brister. Barn som finns i ditt liv kanske meddelar att de avser att göra stora förändringar i sitt liv. Håll dem i handen. Bäst just nu: Ditt sociala liv sprudlar!

Glad torsdag!

Kramar

Helena

PS 2. PS Är du nyfiken på stjärnorna, särskilt var Jupiter bringar dig tur ända fram t o m år 2017,  och vill läsa mer om min resa från jurist till astrolog kanske du skulle tycka om min bok Happytown!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00