Kärleksastro oktober 2015- Skytten

Kärlekens planet Venus är på väg in i Jungfruns tecken. Där finns redan hennes älskare, Mars. Med Venus i Skyttens tionde hus kommer Skyttarna sätta sig ned för att skriva en lista på långsiktiga mål i kärlekslivet. Den annars så äventyrlige Skyttens motto blir: ”Fram för säkerhet och trygghet och låt oss peta i de små detaljerna för att få till det!” Skytten söker efter att slå sig ner med den partner som lovar mest stabilitet inför framtiden. De redan gifta Skyttarna, eller de i fasta relationer, kommer lägga ned tid på att agera inom relationen för att nå mål som ytterligare tryggar deras samvaro.

Mars befinner sig redan i samma zon och som bekant vill han gärna sätta fart på saker och ting. Allt bör, enligt honom, ha initierats redan igår. Skyttarna kommer troligen göra både tt eller två val under oktober som sätter fart på ”Operation säkerhet”.

Datum att notera i oktober:

Den 15 oktober slår sig Mars samman med Jupiter. Innan vänner och familj vet ordet av har Skyttarna satt fart på sina långsiktiga planer. Allt från offentliggöranden av nya relationer till mål för nästa steg i redan existerande relationer står på Skyttarnas agenda. Pluto kommer också ha ett finger med i leken. Han arbetar mycket hårt med att påminna Skytten om att mitt i allt detta planerande är det viktiga att Skytten förlitar sig på sin egen förmåga och värde. Ge upp kampen om att utplåna dig själv för den du älskar. Det är OKEJ om du tycker helt tvärtom än vad din älskare, partner, make/maka gör. Livet går vidare ändå. Om du börjar styra om ditt liv, dina tankar och dina önskemål för att behaga den du älskar är du ute på hal is. Att stå för dina åsikter och vad du vill och inte vill kommer i längden att ge dig mer respekt och få dig att framstå som mer attraktiv än en allmän ja-sägare.

Minns det kära Skytt och du kan bespara dig problem. Lite gnat kring vad du vill, respektive vad din partner/personen du är flirtar med, kan faktiskt ta ert förhållande till en ny, bättre nivå.

Den 25 oktober är det dags för vackra Venus och gladlynte Jupiter att mötas. Även dessa tu möts i samma säkerhetstänkande, framtidszon som Mars och Jupiter. Dessa möten samt det faktum att Mars och Venus, himlens kärlekspar, även avser att mötas här i början på november, signalerar till alla Skyttar att hösten 2015 kommer gå till historien som en klart säkerhetssuktande kärlekshöst. För de som söker efter en kärlek som lovar att hålla, kan besked från din date komma som antingen säger ”ja, låt oss gifta oss!” eller tvärtom ” tyvärr, jag ser inte samma framtidsvision”. Även inom äktenskap och stabila relationer kan tankar kring framtiden sätta stopp för relationer eller få dem att ytterligare djupna.

Glad torsdag!

Kramar

Helena