ANNONS

Kärleksastro oktober 2015- Skorpionen

/

Hur mycket tid har inte Skorpionen lagt på att planera och smida karriärplaner under sommaren? Vackra Venus har tillbringat i stort sett hela sommaren i ditt karriärhus och detta har fört med sig det praktiska resultatet att du troligen försökt förena arbete/karriär med kärlek. En date på jobbet eller med någon du träffat i samband med din karriär har nog lockat dig mer än en gång. Eller så har du varit så totalt uppslukad av vilka dina nästa karriärdrag är att du inte ens hunnit ägna kärleken hälften så mycket uppmärksamhet som du kanske önskat. Nu, när Venus from den 8 oktober beger sig in i ditt nätverkande, elfte hus, är det dags att hålla ett glas i din ena hand och grabba några snittar med den andra. Du kommer troligen ha många event och mingel att besöka och det är där, kära Skorpion, som kärleken kan dyka upp. Nu har Skorpionen tur med att hitta kärleken via vänner, eller via nätet. Skorpionen som befinner sig i fasta relationer eller äktenskap kan få ett riktigt lyft i kärlekslivet genom att ta med sig sin älskade ut i vimlet. Konserter, nätverksträffar och kul festivaler är helt rätt för att få kärleken att frodas.

Datum att notera i oktober:

8 oktober– Mingelstart för dig och din kärlek!

Den 25 oktober slår sig Venus samman med stjärnhimlens store turgosse, Jupiter. Och tänk om den du sökte efter kanske redan finns i din närhet? Kanske funnits där ett tag. En vän eller bekant, i nätvärlden eller på en daglig basis, kanske plötsligt får dig att inse att du inte behöver söka så längre. Med Jupiter med i leken kanske etablerade par, eller nyförälskade för den delen, väljer att befästa romantiken med en skön resa till utlandet. Jupiter älskar utlandet! Kanske är det en nätverksträff eller någon form av organisation till förmån för andras väl och ve som gör att ni ger er iväg?

Den 27 oktober lyser en fullmåne upp Skorpionens kärlekshus och, tro mig, kära Skorpion, nu sker det saker i kärlekslivet! Ett stort, viktigt beslut som har att göra med ditt kärleksliv kommer att bli aktuellt. Förlovning med din älskade eller, om saker och ting är nya, dags att berätta för världen att du just gick från ”Singel” till ”I ett förhållande med…” Om saker och ting varit kämpigt en tid kan en fullmåne också signalera att Skorpionen kommer fram till att det är bättre att lämna relationen och söka efter bättre lycka någon annanstans. Skorpioner som befinner sig i lyckliga, fasta relationer lägger troligen ner kraft och energi på att planera något som känns stort och viktigt för er: har tiden varit en bristvara kanske det är dags att planera in mer ”ni-tid”. Ni prioriterar varandra, för att ni älskar varandra. Vackert!

Tips: Tänk tillbaka till vad du startade gällande ditt kärleksliv kring den 18 maj i år. I samband med den 27 oktober, +/- 4 dagar kommer nyheter som summerar slutet på den resan.

Glad fredag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00