ANNONS

Kärleksastro oktober 2015- Vågen

/

Vågen gör sig redo för en personlig nystart kring nymånen i mitten av oktober och det kommer påverka allt du gör; kärlek, arbete och personliga drömmar. Kärleken kan vara en aning skumpig att ta sig igenom just nu. Anledningen är att Uranus, överraskningarnas planet, blandar sig in i leken och kastar fram en lust för förändring. Mången Våg vill bryta sig fri, leva fritt och bekymmersfritt som i ungdomens dagar. De Vågfödda som befinner sig i unga år kanske är benägna att kasta allt överbord och testa om gräset inte i alla fall är lite, lite grönare på den andra sidan staketet. Äldre Vågar kanske använder sig av Uranus frihetsjakt genom att totalförnya relationen som redan pågår. Oavsett om Vågen är singel eller i ett fast förhållande/äktenskap så är det alltså dags att tänka i helt nya banor i kärlek. Det okonventionella är det nya rätta, i alla fall om man är Våg.

Datum att notera i oktober:

Nymånen den 13 oktober ger dig en chans att tänka över hur du egentligen vill leva ditt liv. Vilken bild av dig själv och ditt kärleksliv, vill du ge omvärlden? Bered dig på att göra en resa som inom det följande halvåret kommer leda till viktiga insikter och aha-upplevelser. Du behöver inte göra som alla andra- du kan hitta en perfekt fungerande väg i kärleken, och livet, ändå.

Jupiters och Venus möte den 25 oktober kan bli en viktig del i din kärleksresa. Jupiter, utlandsälskare, och Venus, din styrare och kärleksplaneten, möts i ditt tolfte hus. I det tolfte huset beger man sig lite under radarn. Det man gör är dolt för omvärlden. Man vill helst behålla det så. Med kärleksplaneten här och så mycket utlandsbetoning kan det mycket väl vara så att en kärleksgnista uppstår under en utlandsresa eller med en person som kommer från ett annat land, alternativt från en bakgrund som är helt motsatt din egen. För personer i fasta relationer kan Jupiter-Venus mötet betyda att ni drar er undan för lite välbehövd återhämtning. Det tolfte huset är även det avslutande huset. Det är det sista huset i zodiaken och om du känner att din relation också kommit till sin ändstation, kan Jupiters och Venus energier hjälpa dig och din partner att skiljas som vänner. Jupiter är mycket generös och Venus är väldigt noga med att ta hand om sin älskare, även om denne nu ska bli en före detta partner.

Glad lördag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00