ANNONS

Horoskop vecka 39, 2015

/

Det är dags för Solen att flytta in i Vågens tecken och belysa allt som har att göra med rättvisa, moral och lag och rätt. Med en Merkurius som inte är med oss kommer missförstånd att dugga tätt (avhåll er ifrån kontrakt-och avtal nu). Förbered er på att information, både personligen och på en generell nivå, såsom i nyhetsflöden på internet och på TV, kanske skapar en del frågetecken. Det kommer bli lugnare när Merkurius vaknar till liv igen, i början på oktober. Nu är det bästa vi kan göra att begrunda och reflektera, men inte besluta oss för något åt varken det ena eller andra hållet. Hela veckans energier ger återkommande samma råd till oss.

Flirta & Gilla

På tisdagen den 22 september sker ett fint möte mellan Venus (kärleksplaneten) och Uranus (plötsliga överraskningar och nytänkande). Venus befinner sig i kärlekssuktande Lejonets tecken och Uranus i Väduren. Här är det framåt, framåt som gäller i fråga om kärlek och flirt! Oväntade heta sms, meddelande på Facebook eller mailen kan förgylla dagen. Eller så är det ett kreativ projekt som få sig en rejäl, oväntad, fart framåt. En kul dag!

De tre F:en

När Solen flyttar in i Vågens tecken så skickar också Saturnus några blickar åt dennes håll. Han är lyckligtvis glatt inställd. Markera onsdagen den 23 september som en dag som lämpar sig mycket bra för att göra lite efterforskningar gällande kontraktsfrågor. Som jag skrev tidigare så är läget inte rätt för att skriva under några papper eller formalia ännu. Men att bilda dig en uppfattning om vad som krävs av dig vid t ex ett köp av en fastighet eller en försäljning av någon form av tjänst eller kanske t o m ett framtida affärspartnerskap, är helt rätt. Forska, fråga och fundera. I mitten på oktober kommer gulddatum för att enas och skriva under papper och avtal.

Det som bubblat under ytan i karriärsammanhang

På torsdagen den 24 september är det dags för Pluto, transformationsplaneten, att vakna efter att ha befunnit sig retrograd sedan i mitten av april. Fram för nya steg inom karriär och långsiktiga mål. Det kommer klarna här efter mycket frågor som har legat och bubblat under ytan. Inte sällan har relationer inom just karriärsfären präglats av känslor som kan betecknas som ”att sitta fast” eller att styras av någon annan. Nu lättar detta och vi kan sätta nya mål. Några broar kanske måste brännas som resultat men vi bygger nya åt andra, lyckligare håll istället. Pluto arbetar långsamt så ge honom tid att vakna till liv och låt dina karriärbeslut få mogna en aning till.

Gräv upp alla fakta!

Samma dag, den 24 september, kommer också Merkurius, kommunikations/kontrakts- och nyhetsplaneten, att ställa sig högst frågande till Plutos energier. Dolda agendor kommer än mer att belysas. Om du befinner dig i en position i ditt arbetsliv där du avser att ta ett steg i en annan riktning ska du vara noga med verkligen ha alla fakta klara för dig. Ju mer du vet, desto mindre trassel när du sedan väl tar ditt steg. Det kan finnas saker som du missat eller som din partner eller chef undanhållit ifrån dig. Eller som du själv hållit ifrån omvärlden, för att du planerar ditt nästa drag. Dagen kan summers med orden: ”Listigast vinner”.

Praktiskt tillvägagångssätt

Som om det inte vore tillräckligt med torsdagens redan fullpackade astrologiska kalender så sätter även Mars fart in i Jungfruns tecken. Nu är det bråda tider, säger Mars, och vill få oss alla att tänka väldigt praktiskt. Ända ner i detalj. Det är som om hela världen hamnar i ett mycket försiktigt läge där man vill bida sin tid och planera varenda liten detalj. Men ändå inte ta viktiga beslut.  Dagen därpå, fredagen den 25 september, signalerar också precis det. Mars och Saturnus, ordningens Gudfader, kommer hamna rejält på kant med varandra just innan helgen. Nu är sannerligen INTE tiden för att hoppa över skacklarna, fräser Saturnus hårt. Praktisera istället tålamod, tålamod, tålamod. Tiden för att nå dina mål är inte här ännu- även om du skissar upp en imponerande detaljerad framtidsplan i slutet av veckan.

Snart dags för fullmåneförmörkelse och vad är egentligen sanningen?

Veckan avslutas med att energierna kring fullmåneförmörkelsen den 28 september börja byggas upp. Den kommer äga rum i Väduren. Nya, personliga projekt och avslut står på agendan. Det lär bli liv i luckan för nytt ska ersätta gammalt och sådant bygger alltid upp en viss spänning i luften. Med en överraskningarnas energi i krigarens tecken ligger aggression och utbrott nära tillhands. Med både Merkurirus och Neptunus med i leken finns det bara en sak som är klar: vi inte ser alla fakta. Sanningen vinklas eller döljs för oss. Mer om detta i nästa veckohoroskop.

Jag önskar er alla en glad vecka full av pill och planering för hur ni ska nå era framtida mål. För visst ska ni nå dom!

Kramar

Helena

PS 2. PS Är du nyfiken på stjärnorna, särskilt var Jupiter bringar dig tur ända fram t o m år 2017,  och vill läsa mer om min resa från jurist till astrolog kanske du skulle tycka om min bok Happytown!

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00