ANNONS

Måndag- och veckans planer

/

God måndag!

Merkurius är i fullt retroläge och jag känner av det. Både roligt och knasigt kan hända. Om bara några dagar drar bokmässan i Göteborg igång och visst hade det varit väldigt toppen om Merkurius hade varit lite behjälplig. Kommunikation, tidningsartiklar och radiosändningar, bokseminarier m m, alla dessa områden styrs ju av Merkurius.

Någon frågade mig om jag kommer till bokmässan och, nej, det gör jag inte. Mitt förlag är inte med på bokmässan och jag kan faktiskt säga att jag till viss del är lättad. Jag har ett arbetsschema nu som är rätt digert, för att inte säga fullpackat. Jag hoppas istället att bloggen ska nå er som är intresserade av det jag skriver.

Just nu är det så där ruskigt tyst vad gäller Fortunatas Profetia. Jag har fått en läsarreaktion mailad till förlaget, och den var mycket fin, men annars har jag ingen aning om någon läser och i så fall om det är till belåtenhet eller inte. Kanske bara att vänta på att Merkurius sätter fart framåt igen…

Denna vecka blir det fortsatt kärleksastro på bloggen. Hela serien avslutas på fredag och på lördag lägger jag upp hela rasket i ett enda mastodontinlägg så att alla tecken hittar sin kärleksprognos för oktober månad. På söndag blir det som vanligt veckohoroskop och denna gången med fokus på den kommande månförmörkelsen. Veckan efter tänkte jag återgå till det roliga temat ”Nätbusiness för självhjälpsindustrin” och skriva om kostnader för att starta en nätbusiness.Eftersom ni gillar seriehoroskop planerar jag också att börja publicera ”Hösthälsa” för alla tecknen. Hoppas ni ska tycka om även det!

Jag önskar er alla en härlig vecka och en fortsatt glad måndag! Tack för att ni läser här hos mig!

Kramar

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00